Dodaj do ulubionych

mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wraca :(

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.13, 20:57
Dałem sie nabrac na to ich konto z premią, miał być zwrot 2zł od każdej płatności kartą
powyżej 10 pln, no i narobiłam płatności w lutym i w marcu a zwrotu ni ma :(.
Zgłosiłem reklamację i zapadła dłuuuga cisza. Na infolinii nikt nic nie wie czyli tną głupa.

Czy ktoś jest tu ktoś kto dostał od nich jakikolwiek zwrot? Czy to kolejna sciema mbanku.
Dla mnie to już ostatni ich numer.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wra 24.03.13, 21:30
      z Buddą? Mają opóżnienia
      www.mbank.pl/porozmawiajmy/forum/1,993079,konto-z-budda,1.html
      • Gość: Marak Re: mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wra IP: 88.220.105.* 25.03.13, 08:36
        Dziękuję za linka, czyli ściema jest całkowita.
        Tylko utwierdziłas moją opinię o nich. Totalna porażka.
        Lepiej trzymać sie od nich z daleka.
      • harczyn Re: mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wra 25.03.13, 09:33
        no jak widać bank ma zawsze problem z wypłaceniem pieniędzy a nie daj boże |Ty się zpóźnisz z jakąś spłatą
    • Gość: Maciek Re: mBank konto z premią IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 16:11
      Właśnie mBank zaczął wypłacać za Buddę i daje odsetki
      • Gość: Pablo Re: mBank konto z premią IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 16:16
        Co z tego że zwracają kase za transakcje jak doją na innych narzędziach. Najdroższy limit kredytowy, niskie oprocentowanie rachunku eMAX i lokat , wyższe opłaty ukryte w ubezpieczeniach kredytów . Aaaaa jeszcze do tego rezygnują z darmowych bankomatów zagranicą. Czas się pakować !!!
    • Gość: Heikonowa Re: mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.14, 20:14
      Nie spełniłaś któregoś warunku regulaminu. Ja dostałam zwrot.
      Przeczytaj i sprawdź jak kształtują się np. opinie o mbanku bez ściemy.
    • Gość: czaja Re: mBank konto z premią to ściema. Dobro nie wra IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 13:00
      Ja mam w Getin Up zwrot kasy za zakupione paliwo, zawsze na drugi miesiac kasa splywa mi na konto bez problemu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka