GoĹÄ: michu IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.13, 13:56 Chodzi mi o zarzadzanie budżetem domowym, kontrolę wydatków - czy jest coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Maciek Re: Budżet domowy - dobry program? IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 14:21 Jak nie umiesz sam w Excelu zrobić, to tu masz darmowe domowybudzet.info/arkuszbudzet.html office.microsoft.com/pl-pl/templates/budzet-domowy-TC102264318.aspx Są tez płatne aplikacje, w google znajdziesz bez kłopotu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michu Re: Budżet domowy - dobry program? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.13, 15:20 Dzięki, przejrze zaraz. Chodzi mi o coś bardziej rozbudowanego niz Excel. W googlach wskoczyło mi też coś takiego placrachunki.pl i program Budżet Domowy 2.74.2013. Zna ktoś? Korzystał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aswo Re: Budżet domowy - dobry program? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.13, 00:19 Ja korzystam z placrachunki - fajne narzedzie do trzymania wszystkich faktur w kupie i plinowania platnosci. Gorzej z planowaniem budzetu w przód. Ale do kontroli wydatków naprawde niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Budżet domowy - dobry program? IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 15:34 Mistrzem oszczędzania i kontrolowania wydatków jest Michał Szafrański. Na jego blogu są gotowe Excele do zarządzania domowym budżetem jakoszczedzacpieniadze.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz Re: Budżet domowy - dobry program? 11.11.13, 11:42 Nie ma programu. Wystarczy Ci Excel i stworzenie pod siebie tabel, aby ogarnąć budżet :) CO więcej potrzebne Ci są dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
grabek0 Re: Budżet domowy - dobry program? 15.12.13, 01:26 Lepiej planować wydatki zawsze na kartce :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarmak Re: Budżet domowy - dobry program? 02.02.15, 10:18 Moje konto internetowe ma taką funkcję, że mogę policzyć wydatki i stworzyć budżet;) ale nie wydaje mi się, aby był potrzebny do tego jakiś program specjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
newrambo Re: Budżet domowy - dobry program? 04.02.15, 13:12 Jest dużo w sieci ale większość tych fajniejszych prostszych intuicyjnych jest płatnych. Ja osobiście nie lubię powiązania ich z moimi hasłami do instytucji itd. Więc samemu sobie stworzyłem w excelu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PanKalkulator Re: Budżet domowy - dobry program? IP: *.231.38.216.koba.pl 10.07.15, 21:50 Jest dobra aplikacja, nazywa się Money Lover. Jest dostępna na Androida, iOS i chyba na Windows Phone. Fajne jest, że można z niej korzystać na kilku urządzeniach, i się sama synchronizuje pomiędzy urządzeniami. Ewentualnie - polecam własnoręcznie zrobionego Excela :) A w wolnej chwili, możesz poczytać artykuł: ranking-lokat.biz/baza-wiedzy/dlaczego-warto-oszczedzac/1 :) Odpowiedz Link Zgłoś