raffal321 07.10.13, 22:14 Cześć. Mam zamiar założyć wkrótce konto firmowe. Wiecie może, które banki mają najlepszą ofertę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarabiamnet Re: firma - jakie konto? 09.10.13, 22:58 Jeśli konto firmowe to tylko i wyłącznie Deutsche Bank, niestety. Innej opcji nie ma,żeby nie płacić nic. W DB płacisz tylko 3,5 PLN za kartę, jeżeli nie dokonasz żadnej transakcji kartą w miesiącu! Wystarczy jedna transakcja, chociażby w internecie (na Allegro można płacić kartą) i konto masz w pełni darmowe. Sprawdź sobie: zarabiam.net/DBbiznes Odpowiedz Link Zgłoś
jozin_z_lesa Re: firma - jakie konto? 10.10.13, 23:38 Czy ja wiem? Teraz na rynku jest ostra konkurencja, więc warto dokładnie się rozejrzeć. Dobrą ofertę dla firm ma Idea Bank, co potwierdzają choćby wysokie miejsca w rankingach tej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: firma - jakie konto? IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 18:28 Hej, Może warto zapoznać się z ofertą idea Banku. Posiadają wiele propozycji- kont firmowych. Ja posiadam konto- firma to ja i jestem bardzo zadowlony. Odpowiedz Link Zgłoś
raffal321 Re: firma - jakie konto? 20.10.13, 20:12 Wypytałem znajomych i są podobnego zdania- większość osób polecało właśnie idea bank. W ogóle czytając wszystkie informacje, dochodzę do wniosku, że ma on najlepsze propozycje dla firm. Dzięki za wszystkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalostrowski1 Re: firma - jakie konto? 21.10.13, 18:58 Rzeczywiście, Idea Bank to bank stworzony aby każdy mógł w nim znaleźć ofertę odpowiednią dla siebie. Nasze produkty są wyróżniane przez wiele podmiotów m.in. Puls Biznesu, Bankier.pl czy Money.pl. Nasza oferta zyskuje coraz większe uznanie i to cieszy; coraz więcej nowych klientów z niej korzysta. Dlatego w celu zapoznania się z nią zapraszam na stronę internetową www.ideabank.pl/ Pozdrawiam, Michał Ostrowski _____________________________________________________________ Online Ekspert Idea Bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni82 Re: firma - jakie konto? IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 21:24 Zgadzam się. Ofert jest sporo, co według mnie jest dużym plusem, bo każdy może znaleźć coś odpowiedniego pod kątem prowadzonej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadka Re: firma - jakie konto? IP: *.cli.nitronet.pl 30.10.13, 13:17 Dla małej firmy PKO ma wygodne konto biznes debiut. Za przelewy i prowadzenie nie ma żadnych opłat. W dodatku mogę korzystać z ułatwienia do księgowości poprzez internetową platformę do prowadzenia księgowości. Odpowiedz Link Zgłoś
opinie-o-banku Re: firma - jakie konto? 31.10.13, 13:15 Ja polecam popytać na forum konta firmowe oraz poczytać opinie o kontach na tanie-konto.pl pko bp to na pewno nie jest najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finlandia Re: firma - jakie konto? IP: 93.56.51.* 14.10.13, 10:01 jeżeli liczysz każdą złotówkę - całkowicie darmowe i bardzo dobre konto firmowe ma Deutsche Bank - 0 zł za prowadzenie, przelewy i wypłaty z bankomatów na całym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: firma - jakie konto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:39 te darmowe bankomaty są ok , mnie mBank zabiera z samych prowizji i to z ' zaprzyjażnionego ' banku prawie 100zł/mc liczac że wypłata max 1500zł + prowizja 2zł , w innych bankomatach prowizja 5zł , jak dadzą banknoty 100zł bo tak się też zdarza to 3000 max wypłacę a tyle to minimum dziennie wypłacam z firmowego , musze je zmienić Odpowiedz Link Zgłoś