Gość: Kalina09 IP: *.cli.nitronet.pl 13.12.13, 14:30 Korzystacie z IKO? Znajoma się dzisiaj dowiedziała w PKO ze jest nowa mozliwosc w IKO bo mozna juz robic przelewy zwykłe,miedzy rachunkami czy na IPKO. Przydatna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ignacy Re: IKO i nowa funkcja IP: *.30.9.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.13, 06:41 Jeszcze nie. Ale mam zamiar zacząć korzystać. Bo jest to polska alternatywa dla Visy i Mastercarda. Korzystając z IKO nie nabijamy kieszeni tym dwóm amerykańskim firmom. Zauważcie, że Niemy mają swój system kart EC właśnie po to, by nie płacić haraczu Amerykanom. sandrascholz.natemat.pl/52869,w-niemczech-karta-nie-zaplacisz Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_lepszejutro Re: IKO i nowa funkcja 03.01.14, 20:30 Ja juz nie wyobrażam sobie nie korzystać z IKO, nie dosc ze przelewac pieniądze można na telefon, konto , wypłacać, to jeszcze płacąc IKO często sa promocje na zakupy, np. na przegląd samochodu , przesyłam link dla uzyktownikow IKO, zobaczcie gdzie dostajemy rabaty www.pkobp.pl/iko-platnosci-mobilne/promocje-dla-uzytkownikow-iko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdf Re: IKO i nowa funkcja IP: *.icpnet.pl 04.01.14, 15:03 Osiolki PijaRowcy z molocha PKO bp. Na forum sie nie spamuje i nie upraweia kryptoreklamy czy marketingu szeptanego:D Odpowiedz Link Zgłoś