benidorm12 Etx Capital 23.10.14, 20:49 Mam pytanie do tych forumowiczow ktorzy maja kontakty z ta firma poniewaz ciagle jestem atakowany telefonami z propoyzcjami kupna akcji roznych firm i nie wiem czy moge im zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Etx Capital 24.10.14, 11:32 Firma jak firma. Założona kilkadziesiąt lat temu w Londynie, czyli historię ma. A przyszłości nikt nie zna. Działa w kilkunastu krajach en.wikipedia.org/wiki/ETX_Capital business-review.eu/featured/etx-capital-launches-local-trading-platform-49441 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benidorm12 Re: Etx Capital IP: *.mynet.com.pl 24.10.14, 19:58 Bardzo dziekuje za informacje ale mnie zalezalo na tym czy ktos z forumowiczow korzystal z ich doradztwa i jak na tej wspolpracy wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
nidas2 Re: Etx Capital 30.10.14, 16:58 podpisuje się pod tym wyżej, żadnych informacji w internecie z tego co się dowiedziałem od osoby, która do mnie dzwoniła że nie będzie problemu żeby np. się spotkać ale tylko w Warszawie, rozmawiałem również o spółce VISA i tu mówili prawdę proszę o jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 31.10.14, 16:36 Widzę że nie tylko do mnie dzwonią,też mi mówili o Visie ale wcześniej o chińskiej Alibabie a teraz o liniach lotniczych Virgin America ktora ma zadebiutować na giełdzie w USA, nie chcę dać się wciągnąć w inwestycje i zaryzykować większych pieniędzy ponieważ ich nie znam i nie wiem na ile mogę im zaufać dlatego pytam na forum czy ktoś z nimi inwestuje ale widać że chyba jeszcze nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
nidas2 Re: Etx Capital 05.11.14, 09:59 skusiłem się na właśnie na debiut z kapitałem 50 tyś do tego otrzymałem bonus 10% i do debiutu gram z opiekunem samym bonusem na surowcach i zobaczymy co z tego wyjdzie co jakiś czas będę wchodził i będę się dzielił informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 05.11.14, 16:36 Też dostałem opiekuna ale takiego co inwestuje w różne opcje i on ma klientów od 100k dolarów ja nie mam zamiaru zainwestować takich pieniędzy jakbym nawet miał i on obraca tym co wpłaciłem na rachunek i na razie mam otwartych kilka pozycji, zobaczę jak będzie bo ja na tym się kompletnie nie znam bo on zawiera kontrakty na ryż itp tak że zaufałem mu , zobaczymy co zrobi w ciągu 6 miesięcy ,jak wypracuje zysk to może skuszę się na wpłatę większych środków bo dotychczas pracowały w funduszach z marnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nidas2 Re: Etx Capital 14.11.14, 10:46 po 10 dniach inwestycji zarobiłem tyle ile na lokatach w 2 lata i zastanawiam się czy nie dopłacić większych środków, może znajdzie się ktoś kto dłużej się bawi i podzieli się "wrażeniami" Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 14.11.14, 23:03 Nie spiesz sie bo miales szczescie,moj doradca z 12 letnim doswiadczeniem na razie zrobil mi duza strate ale oczywiscie wszystko jest dynamiczne i to sie jeszcze moze zmienic jednak nie zdecyduje sie zainwestowac wiekszych srodkow bo chyba umarlbym na serce jakbym ta obecna wycene moich aktywow pomnozyl przez 5 bo zachecal mnie zebym wplacil 5 razy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
matijas35 Re: Etx Capital 08.12.14, 16:16 Inwestuje z nimi już pare miesiecy na poczatku zainwestowałem 15000 euro na ta chwile mam juz 80000 . Polecam Bardzo najbardziej inwestycje w debiuty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEKS Re: Etx Capital IP: *.dynamic.mm.pl 09.12.14, 10:39 Witam. I jak inwestycja? Jestem przed podjęciem decyzji. Wchodzić w ten interes czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 09.12.14, 10:52 Do matijas Twoja przebitka jest nieprawdopodobna,nie twierdzę że niewiarygodna ale jeśli tak to musiałeś inwestować z dźwignią, jeśli nie jest to tajemnicą to mógłbyś powiedzieć na jakich debiutach zarobiłeś i czy sprzedawałeś na pierwszych sesjach po debiucie bo ja skusiłem się na współpracę z nimi ze względu na inwestowanie w debiuty ale niestety mój doradca poradził mi na moje nieszczęście inwestowanie w inne istrumenty i na tym popłynąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
matijas35 Re: Etx Capital 11.12.14, 16:54 Alibaba , Gopro , troche niemiecki DAX. i ropa na spadki . teraz na niej zarobiłem 30000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benidorm12 Re: Etx Capital IP: *.mynet.com.pl 11.12.14, 20:21 Gratuluję masz świetnego doradcę ja niestety na takiego nie trafiłem a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
matijas35 Re: Etx Capital 12.12.14, 10:38 Jak sie nazywał twój doradca ? bo jestem zdziwiony mi sie trzy razy zmienił i ani razu nie byłem zawiedziony . Z jednym miałem gorszy kontakt ale tylko na samym początku . Odpowiedz Link Zgłoś
matijas35 Re: Etx Capital 12.12.14, 10:42 Akcje virgin były do kupienia po 28 a po jednym dniu sprzedawałem je po 39 . Tak jak wspominałem debiuty dają naprawde dobrze zarobić . Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 12.12.14, 15:33 Chętnie bym pogadał prywatnie bo tu nie mogę operować nazwiskami, jakbyś mi przyslał maila na adres benidorm@interia.pl miałbym kilka pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar1955 Re: Etx Capital 12.12.14, 16:38 uwaga jeżeli dzwonia do Ciebie z nr 662418024 to będą nalegali na wpłate jak najwyższej kwoty a potem jak uznają , że juz więcej nie da się od ciebie wyciągnąc to to zaproponuja kupno takich akcji na których wszystko stracisz ,tak było ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
cezar1955 Re: Etx Capital 12.12.14, 16:43 ja straciłem wszystkow w ciagu jednego dnia , zarekomandowano mi kupno akcji które natychmiast straciły na wartości , , prawie nic mi nie zostało a teraz próbuję wypłacić to co zostało , ale na razie bezskutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 12.12.14, 18:55 Matijas jest wyjątkowym szczęściarzem bo ja straciłem ponad połowę środków zainwestowanych w 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Etx Capital 12.12.14, 20:12 matijas35 to nick zarejestrowany tylko na potrzeby tego wątku. Pisze z domeny casablanca.cz Tak więc możliwe, że to naganiacz tej firmy szukającej jeleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etx Re: Etx Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 23:24 Potwierdzam te informacje,jeżeli makler chyba z dużym doświadczeniem inwestuje mi 3/4 kapitału w jedne papiery na których tracę 80% całego kapitału a pózniej tłumaczy się że mam zbyt mało srodków żeby je zdywersyfikować. Kontakt tylko wtedy gdy widzą że masz wolne środki do zainwestowania w przeciwnym wypadku nic Ci nie pomogą,nie odbierają telefonów a pózniej tłumaczą się że dzwonili kilkukrotnie a twój telefon tego nie potwierdza. Więc radzę wszystko bardzo przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
benidorm12 Re: Etx Capital 14.12.14, 10:47 Jest dokładnie tak jak pisze ETX ,najpierw są nachalne telefony od różnych osób z tej firmy że nie jesteś w stanie się zorientować z kim rozmawiasz i czy to z nim wcześniej rozmawiałeś, potem informacje o wspanialych debiutach na których można zarobić krocie, w dalszej kolejności informacje że dana spółka która ma ci przynieść te zarobki lada dzień zadebiutuje i trzeba się spieszyć żeby nie stracić takiej okazji ,puki nie wpłaciłem pieniędzy i nie zainwestowałem środków dzwonili kilka razy dziennie a jak już wpłaciłem to okazało się że zainwestowałem w nie to co chciałem ,później już tylko patrzyłem jak moje pieniądze się ulatniają i dostałem telefon że trzeba ratować to co się straciło ale środki na koncie są za małe żeby można było dyzertyfikować ryzyko i czy można by było zasilić konto nowymi środkami i jak się nie zgodzisz to już nikt się tobą nie interesuje bo ciebie już skasowali i po takiej stracie jesteś już trudnym klientem żebyś mógł im zaufać wierząc w ich cudowne umiejętności w pomnażaniu twojego kapitału, tak że ostrzegam wszystkich przed tymi naciągaczami a to co pisała koziorozka jest bardzo prawdopodobne bo ze mną Matijas się nie skontaktował . Odpowiedz Link Zgłoś
cezar1955 Re: Etx Capital 14.12.14, 10:58 tak korzystałem i straciłem z tej inwestycji wszystko do 0 w ciągu kilku godzin Może dlatego , że nalegałem na wypłatę tego co mam na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
cezar1955 Re: Etx Capital 14.12.14, 11:03 moim zdaniem nie , ja po skorzystanie z doradztwa P. Macieja Zagrajka -tak sie przedstawił nr tel. 505787246 w ciągu kilku godzin straciłem wszystko i na pytanie jak to możliwe całkiem spokojnie odpowiedział , że to ja kupiłem te akcje a on miał rekomendacje maklerów, nie próbował w czasie gdy akcje traciły na wartości dzwonić i doradzić sprzedaż , żeby zmniejszyć straty. Odpowiedz Link Zgłoś