Dodaj do ulubionych

jaka karta

18.01.15, 20:22
krótkie pytanie.

potrzebuję karty kredytowej.
nie interesuje mnie możliwość wyciśnięcia z niej paru złotych, nie interesuje mnie zadłużanie się, nie interesują różne detale, instrumenty pochodne i egzotyczne opcje.

potrzebuję wynająć samochód za granicą. Te kur_wy, idioci i i debile nie są w stanie zaakceptować karty debetowej z wysokim stanem konta. Ma być kredytowa- nawet z zerowym stanem konta (nie jestem w stanie tego pojąć, ale trudno).

Jednym słowem. Ma być prosto, ma się tą kartę założyć przez internet, ma nie być złodziejska jak podobno w mbanku z powodu kosztów przewalutowania (ale to mniej ważne).
Nie interesuje mnie okres spłaty 0% bo będę spłacał na bieżąco.
Po prostu - nie potrzebuję karty kredytowej jako instrumentu, tylko potrzebuję kawałka plastiku z wypukłymi cyferkami bo jakiś idiota nie akceptuje płaskich.
A skoro już potrzebuję, to chcę wybrać nie najgorszą i nie najdroższą. Warunek najważniejszy- ma być szybko, najchętniej bez kuriera, najchętniej bez oglądania kogokolwiek. Mogę zeskanować PIT, mogę wysłać skany różnych rzeczy, nie mam czasu chodzić po bankach.
W jednym zdaniu: karta kredytowa nie najdroższa z możliwych, przysyłana pocztą, do założenia przez internet, bez złodziejskich warunków przewalutowania, z obojętnym procentem i okresem spłaty (bo i tak nie będę korzystał, od razu zapłacę z normalnego konta do którego mam normalną kartę którą płacę na całym świecie, ale nie jest do cholery ciężkiej kredytowa i debile mi nie pożyczą auta wartego mniej niż mam na koncie do tej karty).
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: jaka karta 19.01.15, 10:32
      Już ci kilka osób odpowiedziało, bo pytasz na wielu forach
      www.mbank.pl/forum/watek,998358,jaka-karta,1.html
      • wyjadaczewisienek Re: jaka karta 22.02.15, 16:52
        np ta, 5 płatności w miesiącu i karta staje się bezpłatna
        wyjadaczewisienek.blogspot.com/2014/12/bank-millennium-karta-alfa-ze-zwrotem.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka