stropss 25.11.04, 01:12 Czy ktoś z was dostał juz pozyczkę z tej firmy ??? Interesują mnie jakie są koszty uzyskania tam pozyczki i jakie mozna uzyskać sumy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: NOVEM Malbork IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 21:34 Nie wiem co to jest NOVEM i jak oni działają. Ale w Polsce działa dużo róznych firm które udzielają kretytów w systemie argentyńskim. Zwróć uwagę na to ile będziesz musiał najpierw wpłacić aby uzyskać kredyt. Niedawno (chyba w Katowicach) zdesperowany klient zastrzelił prezesa firmy udzielajacej kredyty. Ja mimo wszystko wolałby te sprawy załatwiać z bankiem. Mam większą pewność co do efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: NOVEM Malbork 13.12.04, 09:14 Czy ktoś z was dostał juz pozyczkę z tej firmy ??? Interesują mnie jakie są koszty uzyskania tam pozyczki i jakie mozna uzyskać sumy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elza Re: NOVEM Malbork IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 09:30 a to żadna tajemnica, to nic nowego to tylko jakas agencja oferująca domyślam się po "pożyczka od ręki", "konto sezam,srebny,złoty" produkty Banku BPH Odpowiedz Link Zgłoś