Gość: barbara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:21 czy przy wnioskowaniu o karte visa (wypukla) bez limitu debetowego, bank bedzie sprawdzal moje dane w Biurze Informacji Kredytowej? bede wdzieczna za informacje barbara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zycie_po_zyciu Re: BIK a wypukla karta 09.07.05, 11:57 Jest duże prawdopodobieństwo, że tak - jeżeli dany bank wysyła dane do BIKu-tu, to raczej sprawdza tam też swoich przyszłych kredytobiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: BIK a wypukla karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:38 ale ja sie nie staram o debet, ani o kredyt, tylko o wypukla karte visa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeuS Re: BIK a wypukla karta IP: 213.77.80.* 09.07.05, 17:36 Zatem starasz sie o kredyt. W przyblizenu do tego sprowadza sie wypukla karta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeuS Re: BIK a wypukla karta IP: 213.77.80.* 09.07.05, 17:36 Zatem starasz sie o kredyt. W przyblizenu do tego sprowadza sie wypukla karta Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: BIK a wypukla karta 09.07.05, 18:43 Gość portalu: barbara napisał(a): > ale ja sie nie staram o debet, ani o kredyt, tylko o wypukla karte visa? ZeuS ma racje, do przyznania kredytówki (wypukłej karty) sprawdza się zdolność kredytową jak przy każdym kredycie - co prawda niektóre elementy mogą być poluzowane i jest większa szansa na kartę akurat nie ma nic do rzeczy, czy kiedykolwiek skorzystasz z kredytu na karcie Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: BIK a wypukla karta 09.07.05, 19:37 Nie wszystkie wypukłe kartu\y są kredytowe/charge - jeśli to jest najzwyklejsza w świecie debetówka to kryteria są minimalne Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: BIK a wypukla karta 09.07.05, 20:58 dzięki za uwagę, rzeczywiście - błędnie uogólniłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPHowiec Re: BIK a wypukla karta IP: 212.14.53.* 10.07.05, 12:09 w BPH przy wydawaniu karty wypukłej do konta nie sprawdza sie BIK'a. Nie ma takiej potrzeby skoro klient korzysta ze swoich środków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: BIK a wypukla karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:27 bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam barbara Odpowiedz Link Zgłoś