Gość: tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:43 czy ktoś już korzystał z tej instytucji. Czy oby na 100 % nie sprawdzają BIKU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: www.bonuskredyt.pl 21.06.06, 06:22 Od kredytów są banki a nie instytucje. Patrz - prawo bankowe i ustawa o kredycie konsumenckim. Uważaj. Nie daj sie wykiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: www.bonuskredyt.pl 21.06.06, 07:29 Chcesz teraz wykiwać "instytucję"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: www.bonuskredyt.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:56 pozwoliłem sobie tam zadzownić i dowiedziałem się że pożyczki gotówkowe zostały tam wstrzymane i narazie nie wiedzą na jak długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: www.bonuskredyt.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:56 dowiedziałem się że ta firma narazie nie udziele już takich pożyczek gotówkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula13 Re: do czuka IP: 81.219.57.* 27.06.06, 13:36 Czuk! Przeczytałam kilka Twoich uwag na forum i doszłam do wniosku, że Ty wszystkich z "czarnej listy" wrzucasz do jednego worka. Jesteś niesprawiedliwy i bardzo złośliwy! Ja np. znalazłam sie tam tylko dlatego, że "przyjaciele", którym wzięłam 3000 pożyczki w SKOK-u, nie spłacali regularnie rat, a potem zupełnie zaprzestali spłacania (adres do korespondencji był do nich. Dowiedziałam się o tym dopiero po otrzymaniu postanowienia sądu. Spłaciłam wszystkie zaległości sama i teraz od 2 lat pokutuję za grzechy innych i swoją głupotę. Przy osądzaniu innych zastanów się czy swoją "mądrą radą czy pytaniem nie robisz komuś przykrości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: www.bonuskredyt.pl IP: *.chello.pl 23.06.06, 17:00 czuk nie pisz glupot....provident nie jest bankiem i tez dziala,dluzej jest na wiatowym rynku niz nasze banki wszystkie `razem wziete.max Odpowiedz Link Zgłoś