Gość: madziarix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:20 Piszcie gdzie macie konta studenckie? czy jestescie z nich zadowoleni? Co proponuja? i czy daja jakies gadzety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Konta studenckie 16.08.06, 18:38 > Piszcie gdzie macie konta studenckie? Jak byłem studentem to miałem w mBanku (teraz nie jestem studentem ale konto nadal mam w mBanku). > czy jestescie z nich zadowoleni? Tak. > Co proponuja? i czy daja jakies gadzety? Darmowe prowadzenie, darmowa karta debetowa, 1500 bankomatów. Gadżety? Kupowanie funduszy? Rachunek maklerski? Karta kredytowa dla studentow Euro-26? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Konta studenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:25 a co powiecie o inteligo ? Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Konta studenckie 18.08.06, 13:46 Inteligo mam od prawie 2 lat i nie mam z nim zadnego problemu. To samo tyczy sie karty VE, ktora place w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Konta studenckie 18.08.06, 20:29 Też mam :) Ma swoje zalety: bankomat pod nosem (duza ilosc bankomatow, ~1700), darmowe wplaty w placowkach i agencjach (~3800), karta debetowa umozliwiajaca placenie w internecie. Ale ma tez minusy: koniecznosc trzymania min. 100zl na koncie, platna karta (1zl), drogie przelewy (1zl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Konta studenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:10 zlozylem wniosek w pko o zalozenie inteligo, ciekawe ile bede czekac na papiery :P Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Konta studenckie 25.08.06, 19:51 PKO Inteligo, to nie to samo co Inteligo. Inaczej ksztaltuja sie oplaty. Odpowiedz Link Zgłoś