Dodaj do ulubionych

Pierwszy milion??!! To jest mozliwe!!

13.10.06, 14:23
Jak? dla kazdego? nie wierze? znowu jakis kit mi wciskaja?

Pomyslales tak? jesli nie, jestes jakims fenomenem w polsce.
Wracajac do tematu kazdy kto pracuje moze zdobyc swoj milion!!
JAK??
Oszczedzajac!! Sa ludzie ktorzy potrafia z twoimi oszczednosciami robic cuda!!
Jakie cuda?
Inwestycje malych kwot pieniedzy w czasie i opiekanad nimi specjalistow od
finansow...
Tak! Gwarantuje kazdy kto pracuje ma mozliwosc zarobic milion PLN.
Szczegoly?
Wspolpracuje z firma ktora organizuje darmowe fora przedsiebiorczosci,
seminaria, szkolenia dla kazdego kto chce sie zainteresowac tym tematem i
uzyskac pomoc specjalistow.
Zapraszam do wypowiedzi postaram sie odpowiedziec na konkretne pytania.
Jesli chodzi o bezplatna pomoc specjalistow prosze pisac na adres
golebiewski@firma.pl
Zmienisz swoje przekonania jesli bedziesz mial pojecie o finansach! My ci
pomozemy zebys sie w tym temacie odnalazl!
Pozdrawim Bartek
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczepan Re: Pierwszy milion??!! To jest mozliwe!! IP: 148.122.35.* 14.10.06, 12:43
      O tak, Bartuś, jasne, jasne! Wszystkich uszczęśliwiacie rzecz jasna za darmo,
      bezinteresownie, hehe.

Daruj sobie te denne mrzonki, które naiwnych żywią ułudą o milionie za
      konkretną i tłustą prowizję dla ciebie.
      • begie666 Re: Pierwszy milion??!! To jest mozliwe!! 14.10.06, 15:19
        Lubie takie wypowiedzi.
        Wszedzie polacy widza przekrety i czuja sie oszukani przez ludzi ktorzy cos
        wiedza o rynku finansowym... dlaczego? Poniewaz szarzy "wykorzystywani" ludzie
        zawsze beda zazdroscic takim ktorzy poswiecili wiele czasu i niezadko pieniedzy
        zeby znalesc sie na rynku inwestycji?... poniewaz oni zarabiaja grube pieniadze?!
        Oni wykorzystuja wiedze zeby zarobic minimalnymi wkladami finansowymi na preznie
        rozwijajcym sie rynku Polskim.
        Nie kazdy musi sie tym interesowac! Dlatego dzialaja firmy ktore zajmuja sie
        pieniedzmi takich ludzi i wykorzystujac swoja wiedze inwestuja je.
        Przyznaje... Za darmo tego nie robie!! Ale odpowiedz mi czy ty bys chcial
        pracowac za darmo? Oferuje swoja wiedze i korzysci z niej plynace! I nie boje
        sie powiedziec ze potrafie z niewielkich sum pieniedzy trafnie zainwestowanych
        zarobic milion PLN!! Pozdrawiam cie Szczepan zainteresuj sie tematem i sie wtedy
        wypowiedz!
        • Gość: Szczepan Re: Pierwszy milion??!! To jest mozliwe!! IP: 148.122.35.* 14.10.06, 17:21
          Widzisz Bartuś, napisałem co napisałem bo jestem zainteresowany tematem i zdaję
          sobie sprawę, że tacy jak ty to zwykli naciągacze.
        • Gość: Calyja Re: Pierwszy milion??!! To jest mozliwe!! IP: *.aster.pl 15.10.06, 13:42
          Skoro potrafisz z niewielkich sum pieniedzy zrobić milion to nie trać czasu na
          pisanie na forum! Pomnazaj swoje pieniądze! Człowieku, pisanie tutaj to w Twoim
          przypadku skrajna rozrzutnosć...

Jak ja lubię takich doradców!
      • business3 To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz... 14.10.06, 23:15
        To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz...
        • begie666 Re: To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz... 15.10.06, 23:22
          Myslicie ze nie korzystam?
          Pierwsze co zrobilem to skorzystalem z tej okazji i podpisalem umowe z firma
          ktora sie zajmuje inwestowaniem moich pieniedzy.
          Widze tylko wypowiedzi ludzi ktorzy potrafia narzekac, szukac przekretow i
          oczerniac sprawy na temat ktorych nie maja zielonego pojecia.
          Szczepan jesli sie tym interesujesz zapraszam na spotkanie.
          Prosze napisz na moja skrzynke i pokaze ci jak bardzo sie mylisz.
          Zapraszam kazdego kto nie wierzy nie boje sie zbryzliwych uwag, ja przedstawie
          wam konkrety ktore rozwieja wasze spekulacje i poglad na swiat.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Całyja Re: To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz... IP: *.aster.pl 15.10.06, 23:39
            No prosze jak łatwo uciec od niewygodnego, celnego argumentu... jeszcze raz
            namawiam; skończ z pisaniem na tym forum, weż niewielki kredyt z banku i zrób
            sobie z niego milion PLN. Mając wiedze, o której piszesz nie powinno zając Ci
            to zbyt wiele czasu. I najwazniejsze, za te poradę nie chce ani złotówki.
            Powodzenia i napisz koniecznie jak już wykręcisz pierwszą bańkę
            • begie666 Re: To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz... 16.10.06, 08:42
              Witam ponownie.
              Gdzie w mojej wypowiedzi ucieklem od "celnego argumentu"?
              Pracuje w firme ktora zajmuje sie doradctwem finansowym.. tak pracuje.
              Nie boje sie tego mowic. Zajmujemy sie pieniedzmi innych osob ale rowniez kazdy
              z nas inwestuje w to samo co proponujemy naszym klientom... dlaczego? Bo
              wierzymy w to co robimy i mamy wyniki!
              Widze ze "celne argumenty" nie docieraja do ciebie Całyja.
              Zapraszam na spotkanie wtedy pokaze ci ze sie mylisz.
              To nic nie kosztuje spotkac sie... ale wiem ze moge zniszczyc czyis poglad na
              swiat zlodziei i przekretow jesli przedstawie konkretne kontrargumenty poparte
              faktami! Wielu ludzi boi sie wyjsc ze swojej matni i zderzyc sie z rzeczywistoscia!
              Zapraszam, Pozdrawiam
              • Gość: Szczepan Re: To jak Callan - 4xszybciej i goowno umiesz... IP: 148.122.35.* 16.10.06, 09:23
                Skoro wasza oferta jest tak korzystna dla klienta to pochwal się nią
                publicznie, tu na forum. Chyba się nie boisz?? Napisz jaką osiągnęliście w
                ostatnim roku stopę zwrotu netto (po uwzględnieniu twoich prowizji) a ja ją
                sobie porównam z tym ile zarobiłem na funduszach, których jednostki kupuję bez
                prowizji w mbanku. Pochwal się też strategią twojej firmy na czas recesji czyli
                bessy na giełdzie. Zamieniam się w słuch.
                • begie666 Drogi Szczepanie... 16.10.06, 16:13
                  Ciesze sie ze poruszasz ten temat. Nie boje się przyznać że zarabiam pieniadze
                  zajmując się pieniędzmi innych. W Mbanku "nie pobiera się żadnych opłat i
                  prowizji". W to wierzą chyba tylko ludzie nie czytający umów i łudzący się że
                  ktoś pracuje społecznie.... inwestuje pieniądze, śledzi giełde dla wyższego celu
                  i nie musi jeść ani używać życia tylko każdemu "Kowalskiemu" daje prezent i 24h
                  na dobę pielegnuje jego pieniązki zeby Kowalskiemu się powodziło. Szczepan
                  proszę znalazłem w 2 minuty twój brak prowizji w warunkach ogólnych supermarketu
                  funduszy w mBanku. Zapraszam do lektury m2m.mybank.pl/mbank/mb_reg_sfi.html
                  § 8 warunków ogólnych ukazuje rzeczywistość braku prowizji!
                  Często tłumacze ludziom, że jeśli ktoś cię namawia na wyjęcie swoich pieniędzy
                  na jakis cel i ci mówi, że ŻADNYCH opłat i prowizji nie pobiera to jest gorszy
                  niż ten który ci wprost mówi że za to i za to zapłacisz.
                  Zrozumcie to jest bardzo piękne i często stosowane jako chwyt marketingowy bo
                  każdy bez pojęcia się rzuca na taką OKAZJE.
                  Nie czujesz się Szczepan teraz oszukany? Wolałbyś wiedzieć od początku ile
                  płacisz za to i za tamto? Czy lepiej żyć złudzeniami?
                  Rozpisałem się w odpowiedzi na to pytanie... Jeśli chodzi o szczegóły strategii,
                  jak, ile zarobiła firma której rozwiązania proponuje zapraszam na strone
                  www.skandia.pl. Tam jest wszystko dostępne. Zapraszam każdego niech zobaczy i
                  sam oceni.
                  • Gość: Całyja Re: Drogi Szczepanie... IP: *.aster.pl 16.10.06, 18:58
                    Człowieku, o czym ty piszesz? Czytałeś ten regulamin na który sie powołujesz?
                    wiesz o jakie opłaty nam chodziło? Jezeli nie wiesz to sobie daruj. Gwarantuję
                    Ci,że korzystanie z SFI jest tańsze niż ze SKANDI. Sprawdż opłaty
                    dystrybucyjne / manipulacyjne, z których użytkownik mBanku jest zwolniony.
                    Oczywiście płaci się za zarządzanie ale cena ta jest ujęta w cenie jednostki.
                    Za to w Skandi o ile pamiętam płaci się za zarzadzanie osobno czyli de facto
                    dwa razy (raz na rzecz Skandii a drugi raz na rzecz zarządzających funduszem do
                    którego wpłaca się kaskę). Naprawdę namawiam do myslenia. Model biznesowy
                    mBanku jest inny. Być może kiedys się zmieni ale teraz najprawdopodobniej to
                    fundusze płaca mBankowi za dystrybucję ich jednostek. Dlatego klienci z tej
                    opłaty są zwolnieni

I co, na Skandii te bańke chcesz zarobić ;-) A możesz podac choć jeden przykład
                    strategii, która doprowadziła do zarobienia miliona? Strategi zaczynającej się
                    od jak pisałeś niewielkiej kwoty.

Naprawdę nie chciałbym być niegrzeczny ale Doradca Finansowy, którym się
                    nazywasz to nie doradca inwestycyjny. panowie jesteście tylko akwizytorami.
                    Niezależnie od tego jak bardzo chcielibyśmy uciec od tej prawdy

• Gość: Ludwik Re: Drogi Szczepanie... IP: *.server.ntli.net 16.10.06, 21:59
                      Nie daj Boze polegac na doradcach inwestycyjnych.
                      Ja juz dwa razy poszedlem prawie z torbami dzieki ich genialnym inwestycjom.
                      NIGDY WIECEJ
                      • Gość: całyja Re: Drogi Szczepanie... IP: *.aster.pl 16.10.06, 22:54
                        WGI?
                  • Gość: Szczepan Re: Drogi Szczepanie... IP: 148.122.35.* 17.10.06, 08:19
                    Bartuś! Spodziewałem się tego szczerze mówiąc - zafundowałeś mi bełkot bez
                    żadnych konkretów. Rozwodzisz się nad rzekomymi prowizjami mbanku podczas gdy
                    one nie istnieją a opłatę za zarządzanie (wliczoną w cenę jednostki) nie
                    pobiera przecież mbank tylko dany fundusz. I nią dzieli się z mbankiem ale to
                    już nie moja sprawa - ja jestem zadowolony, że dzięki mbankowi jestem zwolniony
                    z prowizji za zakup/zbycie jednostek i darmowe konto. Już rozumiesz?
                    I jeszcze raz proszę o konkrety: stopy zwrotu z inwestycji przedsięwziętych
                    przez twoją firmę i strategię jaką macie na bessę, która nas niechybnie prędzej
                    czy później czeka. Ponownie zamieniam się w słuch ale jeśli chcesz mnie uraczyć
                    ponownie bełkotem ze szkolenia jakie przeszedłeś to daruj sobie odpowiedź na
                    ten post, ok?
                    • Gość: tomek Re: Drogi Szczepanie... IP: 62.29.253.* 18.10.06, 14:34
                      uzbieranie miliona nie jest duzym problemem (teoretycznie oczywiście)
                      Tyle otrzymamy odkładając przez 30 lat miesięcznie 450 zł i zakładając średnią
                      roczną stopę zwrotu w wys. 10 % (w czasie bessy - instrumenty bezpieczne,
                      hossy - porfel agresywny). W zalezności od kwoty bądź okresu oszczędzania
                      uzyskana suma może być odpowiednio większa lub mniejsza (inny przykład:
                      inwestycja 30 letnia, śr. 5% zwrotu, 1200 zł/m-c = ok. 1 mln zł). Podatku nie
                      liczę.
                      Tylko co z tego? Papier przyjmie wszystko a z praktyką bywa już różnie.

Nie popieram tutaj nikogo - chciałem tylko pokazać, że założenia są możliwe do
                      zrealizowania.

Ja w każdym bądź razie swoimi oszczędnościami póki co wolę się zająć sam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka