Dodaj do ulubionych

Santander Bank

30.10.06, 15:54
Szukam pilnie wiadomości na temat kredytu w tym banku ponieważ jest on mi
mało znany a mam zamiar wziąć kredycik lecz deczko się obawiam.Proszę o info.
Obserwuj wątek
    • Gość: emem74 Re: Santander Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:33
      hipoteka, samochód, gotówka
      • Gość: emem74 Re: Santander Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:33
        miał być znak zapytania na końcu :)
    • Gość: Wkurzony:[ Re: Santander Bank IP: 62.233.181.* 19.12.06, 20:51
      Szczerze odradzam!!!Mówią ze kredyt w tydzien czasu przyznaja.Ja juz sie
      pieprze z tym 3 misiące.Co gorsza końca nie widać...Jak już niby wszystkie
      papiery były dostarczone do banku, to oni wymyślali że brakuje jeszcze jakiś.I
      tak w koło...Jaja sobie normalnie robią.Wszystkie banki tylko nie ten!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: blazej Re: Santander Bank IP: 83.145.165.* 21.12.06, 08:52
        U mnie to nawet tygodnia nie bylo (kredyt hipoteczny), ale faktycznie jak sie
        przyniesie wszystkie dokumenty to wszystko ok.

Wszystko zalezy od pracownika, jak powie dokladnie co trzeba przyniesc i
        faktycznie beda to wszystkie wymagane dokumenty to w 2 dni rzeczoznawca i 2-3
        dni decyzja analityka bankowego.

Złozylem dokumenty w czwartek, w poniedzialek byl rzeczoznawca, rowniez w
        poniedzialek analityk potwierdzal zgodnosc dokumentow ze stanem faktycznym i w
        srode (w moje urodziny) mialem decyzje.

Jest to bank szczegolne dla przedsiebiorcow bo honoruja wszystkie dochody.
        Prawde mowiac tylko ten bank chcial ze mna rozmawiac.

Tak reklamojacy sie Dombank nie chonoruje wszystkich dochodow.

Podsumowujac polecam Santander.
    • Gość: BERNADETA Re: Santander Bank IP: 83.238.175.* 21.12.06, 11:54
      Ja mam kredyt w tym banku i bardzo go wszystkim polecam.
      Więcej informacji pod nr 697 500 517
      b.luberda@mcl.com.pl
      • Gość: niezadowolona Re: Santander Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:20
        ja teoretycznie zakonczyłam umowe w grudniu,ale do dzisiaj praktycznie nic nie
        wiem,co telefon do nich ,to panienka podaje mi jakies chore -małe kwoty,które
        jeszcze musze dopłacic,jak pytam za co,to odpowiada,ze nie
        wie.pojechałam,okazało sie,ze ktos dwukrotnie naliczył mi opłate za opinie o
        kredycie. ale najciekawsze jest to ,ze w opinii napisali mi ,ze wszystko ok
        (stan faktyczny),a dostałam naliczone jakies koszty windykacji(której nigdy nie
        było),napisałam reklamacje,nie wiem ile bede czekac na odpowiedz,nie wiem tez
        czy nie nabrużdzili mi "przez pomyłke" w BIK.
        ja odrazam,na pewno wiecej nie skorzystam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka