Dodaj do ulubionych

80 tys. co zrobić?

IP: *.pro-internet.pl 26.01.07, 19:11
mam 80 tys. chcialabym cos z nimi zrobic. Na biznes nie mam pomysłu. Gdzie je
zainwestować?
Obserwuj wątek
    • fu_map Re: 80 tys. co zrobić? 28.01.07, 13:33
      > mam 80 tys. chcialabym cos z nimi zrobic. Na biznes nie mam pomysłu. Gdzie je
      > zainwestować?
      Jaki zysk Cię interesuję? Po jakim okresie czasu chciałabyś zbierać profity z
      tej inwestycji?
      Pozdrawiam
      Artur z PDF
      www.pdf.com.pl
    • Gość: baska Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.pro-internet.pl 28.01.07, 14:52
      nie chce za bardzo ryzykować. za poł roku bedą mi potrzebne te pieniądze
      • fu_map Re: 80 tys. co zrobić? 28.01.07, 17:55
        Jeśli chcesz po pół roku mieć te pieniądze to proponowałabym zainwestować je w
        fundusze rynku pieniężnego. Na tym funduszu nie zyskasz dużo, ale też możesz
        bezkosztowo je zainwestować w porównaniu do lokat bankowych.
        Pozdrawiam
        Artur z PDF.
        • Gość: czarodziejhajsu Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.jmdi.pl 28.01.07, 19:42
          nie opłaca sie inwestować w fundusz na taki okres, chyba, że jakiś agresywny akcyjny, ale na nim możesz równoznacznie DUŻO stracić, w takiej sytuacji tylko lokata, przy kwocie 80 tysi możesz negocjować % w tych powazniejszych bankach, pozdro
          • Gość: edi Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.07, 20:00
            w DAY-TRADING na jeden rok to jest 2,5% miesecznie po roku 26900 EURO o
            szczeguly edwin.przybylski@nexgo.de
    • Gość: Raniolino Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:33
      80 tys zł można dobrze zainwestować - i to z zyskem.
      Zeby przedstawić Ci konkretne propozycje -musisz wypowiedzieć się na temat
      terminu inwestycji- tzn na jaki okres chciałabyś zdeponować środki.
      Dopiero wtedy mogę daćCi konkretne propozycje.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka