Gość: baska IP: *.pro-internet.pl 26.01.07, 19:11 mam 80 tys. chcialabym cos z nimi zrobic. Na biznes nie mam pomysłu. Gdzie je zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fu_map Re: 80 tys. co zrobić? 28.01.07, 13:33 > mam 80 tys. chcialabym cos z nimi zrobic. Na biznes nie mam pomysłu. Gdzie je > zainwestować? Jaki zysk Cię interesuję? Po jakim okresie czasu chciałabyś zbierać profity z tej inwestycji? Pozdrawiam Artur z PDF www.pdf.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.pro-internet.pl 28.01.07, 14:52 nie chce za bardzo ryzykować. za poł roku bedą mi potrzebne te pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
fu_map Re: 80 tys. co zrobić? 28.01.07, 17:55 Jeśli chcesz po pół roku mieć te pieniądze to proponowałabym zainwestować je w fundusze rynku pieniężnego. Na tym funduszu nie zyskasz dużo, ale też możesz bezkosztowo je zainwestować w porównaniu do lokat bankowych. Pozdrawiam Artur z PDF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejhajsu Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.jmdi.pl 28.01.07, 19:42 nie opłaca sie inwestować w fundusz na taki okres, chyba, że jakiś agresywny akcyjny, ale na nim możesz równoznacznie DUŻO stracić, w takiej sytuacji tylko lokata, przy kwocie 80 tysi możesz negocjować % w tych powazniejszych bankach, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.07, 20:00 w DAY-TRADING na jeden rok to jest 2,5% miesecznie po roku 26900 EURO o szczeguly edwin.przybylski@nexgo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raniolino Re: 80 tys. co zrobić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:33 80 tys zł można dobrze zainwestować - i to z zyskem. Zeby przedstawić Ci konkretne propozycje -musisz wypowiedzieć się na temat terminu inwestycji- tzn na jaki okres chciałabyś zdeponować środki. Dopiero wtedy mogę daćCi konkretne propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś