Gość: GOSC NIKA IP: *.kredytbank.com.pl 09.03.07, 13:50 czy ktos mial do czynienia z tym podmiotem? jakie wrazenia? prosze o jakies info - chce wziac kredyt konsolidacyjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubowa1 Re: Dombank 09.03.07, 15:08 mam ten bank w swojej ofercie, ale uważam, że sa lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC NIKA Re: Dombank IP: *.kredytbank.pl 09.03.07, 15:27 ale ja mam zla sytuacje kredytowa - jestemw BIK i podobno tylko oni daja takie, ktorymi mozna zrefinansowac wszystkie swoje zadluzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ziut19 Re: Dombank 09.03.07, 16:03 Jak mocno jestes w BIK? Jakie sa tam zapisy, ile sie spoznilas? Napisz wiecej szczegolow. Jesli opoznienia nie sa bardzo duze, to moze jest szansa na kredyt i w innym banku. A Dombank nie jest juz tak przyjazny jak jeszcze rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC NIKA Re: Dombank IP: *.spray.net.pl 09.03.07, 17:46 witam zadluzenie : kwota ok 130 zł powyzej 60 dni poza tym kredyt na mieszkanie - do splaty ok 90 tys pln - regularnie pozyczka ZFSS u poprzedniego pracodawcy - ok 70 tys pln do splaty karty 10 tys pln do splaty - zadluzenie przeterminowane - 2500 zł zarobki - 5200 netto - umowa na czas nieokreslony jesli ktos ma lepsza oferte i szybka to prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Lepiej nie Dombank IP: *.chello.pl 09.03.07, 22:56 sprawdziłbym na Twoim miejscu czy Santander udzieli kredytu. Do 90 dni przeterminowanych wyrażają zgodę pod warunkiem spłat sald wymaganych. Jeśli chodzi o DOM to (moim zdaniem oczywiście) mają raczej bandyckie warunki. Polecam Santander, ponieważ nie dostaniesz gorszych warunków kredytowych z uwagi na gorszą historię w BIK. Oczywiście jestem doradcą kredytowym, oferuję różne banki jednak w tym przypadku skłaniałbym się do SCBanku. Pozdrawiam rónież w tym miejscu wszystkich poławiaczy klientów na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Lepiej nie Dombank IP: 82.160.30.* 11.03.07, 19:58 jestem zainteresowana kredytem hipotecznym w Santander, poproszę o maila celem nawiązania kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC NIKA Re: Dombank IP: *.kredytbank.pl 12.03.07, 10:25 witam dzieki za info a czy moglby Pan mi przedstawic jakas oferte z SCB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERNADETA27 Re: Dombank IP: 83.238.175.* 12.03.07, 11:04 Witam.Mogę przedstawić ofertę z Santandera. Prosze o podanie nr.telefonu i miasta ,z którego pani jest. Pozdrawiam. b.luberda@mcl.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dombank IP: 195.85.249.* 12.03.07, 14:35 Witam serdecznie. Miałam do czynienia z dombankiem i moi klienci też. Uważam , że jest bankiem godnym potępienia. Z wielu względów. Jeśli chciałaby Pani dostać informacje jak byłoby u mnie w banku, prosze o email na markisa4@wp.pl Postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś