megxx 03.06.03, 16:33 Ktoś na forum użył nazwy mpunkt jako miejsce gdzie można wpłacać rozumiem bez opłat do mBanku. Czy rzeczywiście są takie miejsca, jak je zlokalizować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: mBank-mpunkt 04.06.03, 11:17 megxx napisała: > Ktoś na forum użył nazwy mpunkt jako miejsce gdzie można wpłacać rozumiem bez > opłat do mBanku. Czy rzeczywiście są takie miejsca, jak je zlokalizować? Witam! Dokładnie mKiosk (mPunkt to bodaj sieć sklepów z komórkami). A po więcej informacji odsyłam do "siebie": www.prnews.pl/mbank/mkiosk.htm Pozdrawiam! MM Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: mBank-mpunkt 06.06.03, 22:11 > Dokładnie mKiosk no właśnie, a ja z mpunktem wyjechałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: mBank-mpunkt 07.06.03, 11:13 Nic straconego, przynajmniej ktoś zwrócił moją uwagę, że coś takiego istnieje, szkoda, że 200 km ode mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: mBank-mpunkt 07.06.03, 13:32 Miejmy nadzieje, ze powstanie takich miejsc wiecej, bo to chyba jedyna slabosc mbanku ( bezposrednie wplaty na konto ). A moze wzorem PKO BP ( i Inteligo ) udostepnia do wplat oddzialy Multibanku ? ( oczywiscie bezprowizyjnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: mBank-mpunkt 07.06.03, 16:20 Na tej stronie, gdzie dumnie prezentują mKiosk juz widać błagania o jakieś dzialanie w tym kierunku, ale, czy to pomoże? Może trzeba jakąś zbiorową petycję, albo coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś