afka1410 16.06.07, 19:56 Rok temu brałam kredyt konsolidacyjny w PKO i kazano mi założyc u nich konto i uruchomić stałe zlecenie pobierania raty z konta. Nie chcę tego konta, bo mam darmowe ING student, ale nie wiem czy mogę z niego zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: nie potrzebne konto w PKO 16.06.07, 22:15 afka1410 napisała: > Rok temu brałam kredyt konsolidacyjny w PKO i kazano mi założyc u nich konto i > uruchomić stałe zlecenie pobierania raty z konta. Nie chcę tego konta, bo mam > darmowe ING student, ale nie wiem czy mogę z niego zrezygnować. To zalezy od tego, co masz w umowie zwiazanej z kredytem. Jesli kredyt niesplacony, to raczej do splacenia jestes zobowiazana utrzymywac konto w PKO. Po splaceniu mozesz zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: nie potrzebne konto w PKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:24 A I PAMIETAJ O BIK ( BIURO INFORMACJI KREDYTOWEJ ) PKO PRZEKAZUJE TAM JAK SIE SPLACA KREDYT CZY SA OPOZNIENIA I ILE POZOSTALO DO SPLATY !!!! wiecej www.bik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkuczara Re: nie potrzebne konto w PKO IP: *.crowley.pl 18.06.07, 13:10 Z doswiadzcenia - likwidujac konto zapytaj czy nie zalegasz z jakimis oplatami (narzeczona zlegala 4 zl za prowadzenie konta i wyladowala w BIK-u). Odpowiedz Link Zgłoś