Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:42 Czy w SKOku Centrum W Bytomiu sprawdzają BIK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:11 skad ta pewnosc??? masz jakies doswiadczenia ze twierdziesz iz nie sprawdzaja?? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Skok centrum IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 10:33 tak wiem to na 100% nie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:37 Dzięki Anetko, że mnie pocieszyłaś bo mam większe szanse na kredyt... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Skok centrum IP: 85.198.213.* 15.08.07, 22:46 Na pewno sprawdza skok centrum BIK a wiem dlatego,ze moja corka tam pracuje,ale rowniez jestem czlonkiem skoku i wiele razy bralam tam kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
poe5 Re: Skok centrum 09.07.07, 14:11 Szukam przedstawiciela w Krakowie ze Skoku Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:01 Mogę podac adres pośrednika z Wrześni(załatwiają całą Polskę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:50 E-mail pośrednika to aga.szczepaniak@wp.pl adres: Biuro Kredytowe ul.Rynek 6 62-300 Września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:56 a bez posrednika sie nie nie da?? jak pojde do odddzialu w Bytomiu to bedzie jakas roznica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:04 Nie ma żadnej różnicy poza tym, że do Bytomia mam 500km, więc w moim przypadku z pośrednikiem jest łatwiej.Jasna sprawa, że jak ktoś mieszka w Bytomiu to sampójdzie do oddziału, pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:09 no tak,sorry,ja mam ten bank pod blokiem.Ciekawa tylko jestem ile w tym prawdy,mam nienajlepsza historie w bik i chcialabym tam sie wybrac po kredyt.Ciekawe czy nie beda chcieli poreczyciela skoro nie opieraja sie na histori w bik???pozdrawiam,iza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna71@vp.pl Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:52 MOŻE PANI PODAĆ NAMIARY NA POŚREDNIKA SKOK CENTRUM Z WRZEŚNI NA CAŁĄ POLSKĘ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:54 Podaje adres aga.szczepaniak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstępniak Re: Skok centrum IP: 212.160.172.* 09.07.07, 19:37 czy ktoś orientuje się, jak wyglada procedura weryfikacji Klienta w SKOK-ach? Tzn. oprócz BIK-u. Kilka lat temy miałem sporą obsuwę w "stefczyku", sprawa jest (na szczęście) juz uregulowana, ale BIK mam zafajdany. Czy oprócz BIK, BIG i ZBP są jakieś inne bazy tylko "skokowe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:18 ja mysle ze nie maja zadnych dodatkowych swoich baz danych,jak korzzystaja to z biku,jak wiekrzosc bankow,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Skok centrum 15.08.07, 23:23 skok to jest najgorszy z najgorszych banków Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Skok centrum 16.08.07, 00:37 To nawet nie jest bank, tylko metoda omijania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:19 a na jakiej podstawie tak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio-1 Re: Skok centrum 21.10.07, 13:11 Kto odpowie bez blagowania. Czy osoba notowana w BIK i sprawa jest u komornika,ma szanse w SKOK CENTRUM na kredyt gotówkowy (35000zł) lub kredyt na hipotekę (mieszkanie)tadzio-1 Gość portalu: kamila napisał(a): > a na jakiej podstawie tak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:29 nie mam co prawda komornika, ale jestem w biku "po uszy" i dostałam pod hipotekę 50tys.Mówię prawdę, bo co mi zależy a rozumiem ludzi, którzy mają problemy, bo ja też miałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Skok centrum IP: *.pvl.com.pl 23.10.07, 12:58 ja ma strasznie zafajdaną historię w BIK (straciłam pracę i nie byłam w stanie spłacać rat) w tej chwili pracuję, czy orientujecie,się może, jeżeli nie mam mieszkania ani domu, to czy mogą mi przyznać jakieś 1500PLN w SKOK CENTRUM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.t. Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:27 jeżeli nie masz zabezpieczenia to musisz mieć poręczycieli. Im większa kwota tym więcej poręczycieli, nawet dwóch - trzech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulad Re: Skok centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:29 Jak już nie można w żadnym banku, to się próbuje w "najgorszym" Odpowiedz Link Zgłoś