Dodaj do ulubionych

Skok centrum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:42
Czy w SKOku Centrum W Bytomiu sprawdzają BIK?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Skok centrum IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 16:04
      nie
      • Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:11
        skad ta pewnosc??? masz jakies doswiadczenia ze twierdziesz iz nie sprawdzaja??
        pozdrawiam.
        • Gość: Aneta Re: Skok centrum IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 10:33
          tak wiem to na 100% nie sprawdzają
    • Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:37
      Dzięki Anetko, że mnie pocieszyłaś bo mam większe szanse na kredyt... pozdrawiam
      • Gość: Inka Re: Skok centrum IP: 85.198.213.* 15.08.07, 22:46
        Na pewno sprawdza skok centrum BIK a wiem dlatego,ze moja corka tam pracuje,ale
        rowniez jestem czlonkiem skoku i wiele razy bralam tam kredyt.
    • poe5 Re: Skok centrum 09.07.07, 14:11
      Szukam przedstawiciela w Krakowie ze Skoku Centrum
      • Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:01
        Mogę podac adres pośrednika z Wrześni(załatwiają całą Polskę)
        • poe5 Re: Skok centrum 09.07.07, 15:12
          Bardzo proszę
          • Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:50
            E-mail pośrednika to aga.szczepaniak@wp.pl adres: Biuro Kredytowe ul.Rynek 6
            62-300 Września
            • Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:56
              a bez posrednika sie nie nie da??
              jak pojde do odddzialu w Bytomiu to bedzie jakas roznica???
              • Gość: ola Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:04
                Nie ma żadnej różnicy poza tym, że do Bytomia mam 500km, więc w moim przypadku z
                pośrednikiem jest łatwiej.Jasna sprawa, że jak ktoś mieszka w Bytomiu to
                sampójdzie do oddziału, pozdrawiam Ola
                • Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:09
                  no tak,sorry,ja mam ten bank pod blokiem.Ciekawa tylko jestem ile w tym
                  prawdy,mam nienajlepsza historie w bik i chcialabym tam sie wybrac po
                  kredyt.Ciekawe czy nie beda chcieli poreczyciela skoro nie opieraja sie na
                  histori w bik???pozdrawiam,iza.
        • Gość: bogna71@vp.pl Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:52
          MOŻE PANI PODAĆ NAMIARY NA POŚREDNIKA SKOK CENTRUM Z WRZEŚNI NA CAŁĄ
          POLSKĘ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
          • Gość: nina Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:54
            Podaje adres aga.szczepaniak@wp.pl
    • Gość: wstępniak Re: Skok centrum IP: 212.160.172.* 09.07.07, 19:37
      czy ktoś orientuje się, jak wyglada procedura weryfikacji Klienta w SKOK-ach?
      Tzn. oprócz BIK-u. Kilka lat temy miałem sporą obsuwę w "stefczyku", sprawa
      jest (na szczęście) juz uregulowana, ale BIK mam zafajdany. Czy oprócz BIK, BIG
      i ZBP są jakieś inne bazy tylko "skokowe"?
    • Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:18
      ja mysle ze nie maja zadnych dodatkowych swoich baz danych,jak korzzystaja to z
      biku,jak wiekrzosc bankow,pozdrawiam.
    • firmland Re: Skok centrum 15.08.07, 23:23
      skok to jest najgorszy z najgorszych banków
      • jan-w Re: Skok centrum 16.08.07, 00:37
        To nawet nie jest bank, tylko metoda omijania prawa.
        • Gość: kamila Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:19
          a na jakiej podstawie tak sądzicie?
          • tadzio-1 Re: Skok centrum 21.10.07, 13:11

Kto odpowie bez blagowania.
            Czy osoba notowana w BIK i sprawa jest u komornika,ma szanse w SKOK
            CENTRUM na kredyt gotówkowy (35000zł) lub kredyt na hipotekę
            (mieszkanie)tadzio-1

Gość portalu: kamila napisał(a):

> a na jakiej podstawie tak sądzicie?
            • Gość: iza Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:29
              nie mam co prawda komornika, ale jestem w biku "po uszy" i dostałam pod hipotekę
              50tys.Mówię prawdę, bo co mi zależy a rozumiem ludzi, którzy mają problemy, bo
              ja też miałam...
              • Gość: kama Re: Skok centrum IP: *.pvl.com.pl 23.10.07, 12:58
                ja ma strasznie zafajdaną historię w BIK (straciłam pracę i nie byłam w stanie
                spłacać rat) w tej chwili pracuję, czy orientujecie,się może, jeżeli nie mam
                mieszkania ani domu, to czy mogą mi przyznać jakieś 1500PLN w SKOK CENTRUM?
                • Gość: w.t. Re: Skok centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:27
                  jeżeli nie masz zabezpieczenia to musisz mieć poręczycieli. Im większa kwota tym więcej poręczycieli, nawet dwóch - trzech...
      • Gość: Agulad Re: Skok centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:29
        Jak już nie można w żadnym banku, to się próbuje w "najgorszym"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka