Gość: sss.live IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:20 Gwarancja zysku i ochrony danych osobowych. Doradca finansowy pomoże Ci w sposób profesjonalny korzystnie zainwestować Twoje pieniadze. tel. 792 050 143 Zyski do 40% rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: doractwo finansowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:27 mam zamiar zainewstować 15 tyś zł, prosze o konkrety na adres tomaszek01@wp.pl, mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: doractwo finansowe 23.08.07, 22:56 1. Spam 2. Jeśli ktoś gwarantuje zysk i na dodatek 40% rocznie, jedno jest gwarantowane: to bezczelny oszust, szukający naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: doractwo finansowe IP: *.189.72.19.e-plan.pl 24.08.07, 02:06 nie przesadzaj - ten jeszcze nie jestem takim znowu bezczelem. Gdyby napisal 'do 40% rocznie bez ryzyka' - to zgoda - nalezy sie prokuratura. A on po prostu podal z sufitu spory % i zastrzegl nawet ze jest to procent juz maksymalny. mam nadzieje ze ta szykowana nowelizacja jednak w koncu wejdzie w jakims rozsadnym terminie... bo na razie to kazdy pijaczek spod sklepu moze w majestacie prawa powiedziec ze jest doradca finansowym.. a naiwnych niestety nie sieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: doractwo finansowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 08:33 dobrze wiem ze to sciemniacz, ale skoro można aż tyle zarobić to czemu się nie spotkać ;) i posłuchać gościa co ma do zaoferowania :) znając zycie to się chłopak nie odezwie:) - nie wiem czemu ale stawiam ze jest to nowy nabytek aegonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: doractwo finansowe 24.08.07, 23:06 Gość portalu: sss.live napisał(a): nie dosyć że pisze "pierdoły" :) to jeszcze robi błędy w pisowni. powinno się pisać - Doradztwo!!! Najpierw proponuję na kurs j. polskiego a następnie "doractwo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: doractwo finansowe IP: *.189.72.19.e-plan.pl 24.08.07, 23:27 zlote slowa .. kto powierzy pieniadze analfabecie?? moge ci ewentualnie kupic elementarz panie 'doratco'.. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: doractwo finansowe 25.08.07, 11:17 a jaka prowizje pan bierze od tego zysku ? Odpowiedz Link Zgłoś