Gość: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 20:01 zaleglosci ZUS---jezeli zaloze konto w innym banku czy ZUS zablokuje kolejne konto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dania40 Re: Bank zablokowal mi konto 13.11.07, 20:03 raczej nie powinien, ale też nie należy tak robić;) jakis przepis o tym prawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Bank zablokowal mi konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 21:01 jaki przepis???tak czy inaczej muszę to spłacić - mam tą swiadomość ...ale właśnie zastanawiam się, czy mogą zablokowac mi konto w innym banku, które mam od kilku mc ale go nie używałam... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Bank zablokowal mi konto 13.11.07, 21:05 Gość portalu: pytanie napisał(a): > jaki przepis???tak czy inaczej muszę to spłacić - mam tą swiadomość > ...ale właśnie zastanawiam się, czy mogą zablokowac mi konto w innym > banku, które mam od kilku mc ale go nie używałam... Roznie moze byc. W dobie komputeryzacji nieproblem uaktualniac w bankach baze klientow (wystarczy sam pesel) o ktorych nalezy powiadomic w przypadku ruchow finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bez-bik Re: Bank zablokowal mi konto 14.11.07, 03:59 myślę, że jeśli jest założone od pewnego czasu, to jest bezpieczne.. czyli nie zostanie zablokowane. Odpowiedz Link Zgłoś