duuuz 27.12.07, 21:44 facet nie ma co robic i sie czepia znajdz sobie czlowieku jakies zajecie, babe albo idz na dyskoteke i nie wyszukuj sztucznych problemow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: jan- w jest glupi 27.12.07, 23:47 I psuje ci nieuczciwy interes? I tak będziesz musiał się rozejrzeć za jakąś uczciwą pracą. Pomagam ci, wcześniej podjąć właściwą decyzję. .... Ależ proszę bardzo, żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
duuuz [...] 28.12.07, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Kończy się twoje spamowanie 28.12.07, 18:02 Decyzję podejmie twój zleceniodawca. Dalej będziesz spamował na jego rzecz? Już zupełnie za darmo? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qrysteq Re: Kończy się twoje spamowanie 28.12.07, 19:14 bo ten bankier to chyba taki właśnie system partnerski dla taich oszustów jak ten bank-bank-bank że nie potrafią ich poinformować o zasadach odpowiednio, tylko z byle gnojem zawiązują umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john do duuz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:35 Witam, widzę że ma Pan duuuze pojęcie o kredytach, czy możemy się spotkać i porozmawiać. Proszę podać swoje namiary do Pana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
duuuz [...] 30.12.07, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 28.12.07, 19:12 pisze parszywy oszuscie i spamerze do bankier.pl i mam nadzieje ze cie wyrzuca gnido za parszywą nieuczciwą robotę, którą im robisz. Wiedz, że jeśli nie stać cię na 25 zł tygodniowo na reklamę uczciwą na tym forum, to musisz być oszustem albo idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.07, 22:13 A ja wszystkim piszącym tutaj przypomnę o Art. 212 kodeksu karnego , przypomnę również , że oszustem nie wolno nazwać osoby , która za takowe przestępstwo nie została skazana prawomocnym wyrokiem Rzeczypospolitej . Dodam od siebie jeszcze , ze gdybym był na miejscu "bankiera" zgłosiłbym sprawę do prokuratury , oraz z pozwu cywilnego za naruszenie dóbr osobistych. Nauczcie się ludzie , że internet nie jest anonimowy , a za nieprzemyślane wpisy na forach można naprawdę srogo zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 29.12.07, 22:42 Spróbuj czasem pomyśleć ZANIM coś napiszesz. 1. Spam na forum jest tępiony gdyż jest niezgodny z netykietą i regulaminem tego forum. Jeśli ich nie znasz i nie potrafisz znaleźć, napisz, a podam ci linki. BTW: Spam jest przestępstwem w całym cywilizowanym świecie, również w Polsce: Dz.U. z 2002r, nr 144 poz.1204 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. Trwają prace nad zaostrzeniem ustawy. Przede wszystkim jest jednak niemoralny, złośliwy i utrudniający innym życie. 2. Nie można naruszyć dóbr osobistych nicka forumowego. Gdyby rzeczony spamer bankier {wielu nicków), występował tu podając swoje dokładne dane personalne, a ja napisałbym że pan Tomasz Koza syn Wiktora jest spamerem, miałby prawo pozwać mnie do sądu, a ja musiałbym udowodnić że piszę prawdę. To by była zabawa! Wystarczyłoby abym zacytował jego własne posty. Ale o tym, przecież robaczku doskonale wiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rightwatching Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 30.12.07, 15:58 > A ja wszystkim piszącym tutaj przypomnę o Art. 212 kodeksu karnego , przypomnę > również , że oszustem nie wolno nazwać osoby , która za takowe przestępstwo nie > została skazana prawomocnym wyrokiem Rzeczypospolitej . pomyrdało ci się i to mocno....... widać że nieudolnie się bronisz. Jeśli nie masz o czymś pojęcia to nie wypowiadaj się albo zapytaj starszych kolegów dzieciaku. Oszustwo to nie jest nazwa wyciągnięta z KK. Przestępcą nie można nazwać wg SN osoby nie skazanej i brak podstaw biorąc pod uwagę uzasadnienie tego wyroku SN do kontynuacji tej interpretacji. Niedługo kolejny "oświecony" napisze, że głupim nie można nazwać osoby nie skazanej prawomocnie za to przestępstwo heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.07, 22:16 "bankier" spamując nie popełnia przestępstwa , a Wy pomawiając go je popełniacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 09:50 dlatego przyznajesz się do tego, że jest tak jak w tytule: "jan-w" jest głupi. a i zanim zaczniesz powoływać sie na ustawę to sam ja przeczytaj abyś głupot nie pisał. O.R.M.O. czuwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 30.12.07, 11:37 Z pewnością jako ormowca, prawo cię nie obowiązywało. Nie zauważyłeś pewnie, że obecnie żyjemy w państwie prawa. Twoje ormo zdechło. Do złośliwości trolli internetowych jestem przyzwyczajony. Nic w ten sposób nie osiągniesz, nawet jeśli będziesz je zamieszczał pod jeszcze większą liczbą nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
rightwatching Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 30.12.07, 15:43 coś wam się pomyrdało! chyba zbyt wiele kobiecej prasy, bo to jan-W w temacie wątku jest obrażany i dodatkowo jest to osoba znana w internecie i usenecie, więc łatwo indentyfikowalna i tutaj jest podstawa do zastosowania art. 212kk. Nikt inny ani żadna z wypowiedzi nie wyczerpuje znamion art. 212 ;) dodatkowo nie można nazwać PRZESTĘPCĄ oboby nie skazanej pw, ale nie ma żadnej podstawy aby na równi traktować słowo "oszust". Oszust to nie koniecznie musi być przestępca tylko osoba oszukująca, obchodząca jakieś normy czy przepisy;) Dodam, że działanie niezgodnie z regulaminem tego miejsca, który zabrania umieszczania ofert komercyjnych a dodatkowo regulamin jak szybko zauważyłem systemu partnerskiego portalu bankier.pl również zabrania takich metod. Nawet pomijając fakt oferowania (SPAMOWANIA) w wątkach, gdzie nie przedstawia rozwiązania dla pytającego zakładającego wniosek a jedynie wpisuje bzdury aby nakłonić ewentualnie nieświadomą osobę do wypełnienia tam wniosku i "a nóż się coś uda" jest oszustwem.. Proponuję na bieżąco przyglądać się przepisom! Jest to nawet oszustwo wobec tych, którzy w tym systemie działają zgodnie z prawem i obowiązującymi normami. Czyli oszustwo wobec UCZCIWYCH ludzi w odróżnieniu do niego nie umieszczających ofert w miejscach NIE-DO-ZWO-LO-NYCH. Dodatkowo przecież spam tępi każdy świadomy użytkownik internetu, więc wątpliwości budzi autentyczność tych nicków broniących spamera. Na pierwszy rzut oka może to wyglądać na to, że sam spamer zmienia nicki i z różnych komputerów wypisuje bzdury albo to inni spamerzy, którzy są niepocieszeni że nie pozwala im się na kontynuację karygodnego procederu i często właśnie oszukiwania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 16:32 No i wysypała się tajemnica, po prostu spisek, tak spisek przeciwko facetowi (jan-w)pewnie wszyscy spamerzy dybią na biednego gościa, taki to ciężki los społecznika (O.R.M.O.-wca), biedny. Gość z tego systemu partnerskiego po prostu przesadza i tyle. ale każda zaczepka w jego kierunku, często chamska, powoduje eskalacje konfliktu. Dokładnie tak było ze mną i jakąś babką z nickiem "Alina". "jan-w" popada często w jakąś chorobę maniakalną na tym forum. Nie jestem spamerem i nigdy nie byłem ale zawsze mogę nim zostać:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 30.12.07, 17:16 Kiedy jednak tak bezczelny chamski spamer atakuje bezpodstawnie kogos kto zauwazyl i wytknal mu prawde to raczej trzeba stanac po wlasciwej stronie a nie po stronie gnidy ludzkiej. Spamerów trzeba tempić tak jak innych pedofili i szkodników. Szczęśliwego nowego roku bez spamu i z poprawnie spłacanymi tańszymi kredytami i większymi odsetkami na lokatach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.07, 14:02 A mnie najbardziej drażni , zostawiając spamowanie daleko w tyle, używanie obelżywego języka na forum przez obie ze stron , które zabierają głos w tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepsutyprzezpanstw Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: *.pzl-wola.pl 08.01.08, 13:35 a która strona jest właściwa ? ... oto jest pytanie. a może tych z niewłaściwej strony pod ściane i rozstrzelać? PS. w tym roku kredyty nie będą tańsze (tak powiedział grinch , kradnąc prezenty z pod choinki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepsutyprzezpanstw państwo prawa? IP: *.pzl-wola.pl 08.01.08, 13:26 szanowny jan-w prosze potwierdz konkretnymi przykładami że żyjemy w państwie prawa i sprawiedliwości. jeśli przedstawisz 15cie spraw które były uczciwie przez polskie sądy, prokuratury, policje zweryfikowane i osądzone (ale pamietaj w całości muszą być w uczciwy sposób rozpatrzone) to wtedy przyznam Ci racje (ale jeśli będzie chociaż jedna wątpliwość co do uczciwości to zamilkniesz i nie będziesz sie wypowiadał przez 6 miesięcy na tym forum. co Ty na moją propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: państwo prawa? 08.01.08, 13:44 Zgoda; jeśli ty spełnisz moją propozycję. Przepisz na forum w całości, ostatnich 30 numerów Gazety Wyborczej w wersji papierowej, a następnie napisz 1000 razy: Nie będę pisał idiotycznych postów z bezmyślnymi propozycjami. Albo przestanę pisać bzdury. Jak widzisz moja propozycja dla ciebie, jest bardziej liberalna, a równie bezsensowna. Natychmiast potem ja spełnię twoją. BTW: Czyżbyś uważał że oszustów należy tępić, dopiero wtedy, gdy na świecie nie będzie ani jednego oszusta? Pomyśl nad tym ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepsutyprzezpanstw Re: państwo prawa? IP: *.pzl-wola.pl 08.01.08, 14:58 hm cóż propozycja jest dość śmiała (oczywiście Twoja) i do przyjęcia oraz w miare łatwa do wykonania (no po za czasem jaki by zajeła) ale moja propozycja jak widze dość Cie podirytowała bo jest bardzo cięszka do spełnienia , ale w ten sposób udowadniasz że jednak nie żyjemy w państwie prawa i sprawiedliwości (niestety w ideały przestałem wierzyć jakiś czas temu w przeciwieństwie do Ciebie). Po za tym nie wierze że nigdy nie oszukałeś kogoś wiec jak ktoś tu już napisał być może też należysz do grupy drobnych oszustów. czy w tym wypadku należy Cie tępić? a może dać szanse na pokute :-p pozdrawiam ide na pifko Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: państwo prawa? 08.01.08, 15:13 Źle interpretujesz reakcje. Twój post nie zirytował mnie (ładnie bym wyglądał gdyby każdy taki post mnie irytował). Twój post mnie ubawił. A że nie chciało mi się pisać długiego wykładu, dlaczego nie ma powodu, abym wykonywał na twoją prośbę, czasochłonną pracę, sprowadziłem temat do absurdu, aby każdy mógł się przekonać ile sensu mają takie propozycje. Sprawy twojej wiary, to twoja prywatna sprawa. Możesz nawet wierzyć w Odyna, bylebyś nie biegał z toporem między ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepsutyprzezpanstw Re: państwo prawa? IP: *.pzl-wola.pl 08.01.08, 15:36 ale nigdzie nie jest napisane że nie moge biegać z siekierą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego IP: 80.48.49.* 07.01.08, 22:02 Ty bezosobowa stara panno, podaj swoje dane, spotkamy się w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
qrysteq Re: do kolejnego oszusta z systemu partnerskiego 07.01.08, 23:46 nie widzisz oszuscie ze miala racje bo nawet skasowali twoje posty oszuscie z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś