Gość: Kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 19:35 Złozyłam wniosek przez internet o kredyt w ww banku. Dziesiaj otzrymałam umowę do podpisania, mam ja odesłać z dokumentami. Na czym polega weryfikacja danych o których piszą W LIŚCIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flora Re: cetelem bank IP: *.chello.pl 04.01.08, 21:31 pewnie przeswietlą cię w bik-u i tam tych innych ,sprawdzą twoją zdolnosc kredytową ,czy dane sie zgadzają mogą kontaktowac sie z pracodawcą ,,,,,,,,,,,takze wszystko dopiero sie okaze co z twoim kredytem czy dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: cetelem bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:41 Rozumiem, że po otrzymaniu dokumentów sprawdzają zdolność kredytową, czy pracuje się w danej firmie itd, ale w BIK mogli sobie sprawdzić danego klienta przed wysłaniem umowy. Przeciez we wniosku podaje sie pesel, adres zamieszkania. po co wysyłaja umowę , a dopier potem sprawdzaja w BIK. Tylko ludziom robia nadzieję. Bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cetelem-Złodzieje Re: cetelem bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 09:55 To nawet bankiem nazwać nie można, totalne olewanie klienta, jedną ratę każą sobie płacić po 3 razy. Zero kontaktu z klientem, nie odpisują na mejle, jak dzwonisz to i tak się niczego nie dowiesz. Pracownicy niekompetentni, mają totalny bałagan w papierach, a gdy się zorientują, że popełnili błąd to TY musisz im udowadniać tzn. dzwonić, faksować (oczywiście wszystko na własny koszt) a potem nawet przepraszam nie usłyszysz. uwierzcie mi SERDECZNIE ODRADZAM CETELEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: cetelem bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 10:14 Zgadzam się z odradzaniem w tym m-cu też złożyłam wniosek wszystkie dokumenty postarałam się w ciągu 2 dni orginalny wyciąg z konta zaświadczenie przyznam się netto 1900 zł zero dzieci na utrzymaniu mąż pracuje mieszkanie własnosciowe i dzisiaj otrzymałam wiadomość brak zdolności kredytowej pozdrawiają .W ubiegłym m-cu mąż też złożył wniosek wynik taki sam . Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: cetelem bank 08.01.08, 10:20 Gość portalu: Aga napisał(a): > Zgadzam się z odradzaniem w tym m-cu też złożyłam wniosek wszystkie > dokumenty postarałam się w ciągu 2 dni orginalny wyciąg z konta > zaświadczenie przyznam się netto 1900 zł zero dzieci na utrzymaniu > mąż pracuje mieszkanie własnosciowe i dzisiaj otrzymałam wiadomość > brak zdolności kredytowej pozdrawiają .W ubiegłym m-cu mąż też > złożył wniosek wynik taki sam . Wykupcie sobie raporty z BIK Chyba cos tam wisi o czym nie macie nawet pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś