Dodaj do ulubionych

Co to jest Bankujesz-kupujesz...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 15:05
...mam tam 285 punktów i "stać" mnie na zegarek. Czy ja mam zapłacić normalnie
za ten zegarek czy potrącą mi z tych punktów??
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... 29.04.08, 12:16
      Masz normalnie zapłacić za ten zegratek cenę podaną na stronie plus podaną ilość punktów. O co więc chodzi? Cena podana na stronie bankujesz-kupujesz jest (powinna być) niższa niż gdzie indziej.
      • Gość: Overband Re: Co to jest Ba.. - dobrze powiedziane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 00:15
        Dobrze powiedziane - "cena powinna być niższa"! A jest niższa?
    • Gość: adamsky Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:18
      w zlotowkach placisz cene jaka jest podana dla klientow ING + odpowiednia ilosc
      punktow no i przesylka oczywiscie :)
      • Gość: daro Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.08, 22:26
        Z tym że czasem może się okazać że cena ING czyli obniżona o 50%
        jest taka jak w wielu sklepach internetowych czyli promocja trochę
        naciągana
        • Gość: remik8o Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:28
          to nie tyle promocja co program lojalnosciowy dla klientow banku, nie obowiazuja
          w nim rynkowe zasady. za punkty nic sie nie placi bank premiuje korzystanie ze
          swoich uslug i to sie chwali a czy sie oplaca czy nie to tzreba sobie preliczyc :)
          • Gość: goral Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.chello.pl 19.05.08, 23:39
            wiadomo ze trzeba uwazac, jak ze wszystkim, za udzial w programie nic sie nie
            placi zbieranie tych punktow to zawsze jakas szansa zeby dukrotnie spozytkowac
            nasze pieniadze, za darmo nikt nam nic nie da ale najwazniejsze ze sa mozliwosci.
            • billy.the.kid Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... 21.05.08, 10:34
              wow,uau,łał-jezdym pod wrażeniem.
              • Gość: rik27 Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:40
                billy.the.kid napisał:

> wow,uau,łał-jezdym pod wrażeniem.

a to rzeczywiscie bardzo konkretna wypowiedz :) moim zdaniem program jest ok -
                szczegolnie ze zdobył uznanie Związku Banków Polskich, zdobywając nagrodę za
                „Najlepszy projekt 2007".
            • Gość: Overband Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 01:10
              kto Ci powiedział, że punkty nic Cię nie kosztują. Na lokacie ING dostawałeś 5%,
              a w innych bankach dawali 7%. Traciłeś na lokacie 2%, a dostawałeś jakieś
              ściemnione punkty, taniej wychodzi zakup w normalnym sklepie internetowym, niż w
              tym "bankujesz-kupujesz".
    • Gość: Overband Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 23:34
      Łapią naiwnych i dodatkowo zarabiają na sprzedaży w sklepie. Tego raczej nie
      było w bankach do tej pory.
      Niech wstawią się do ceneo.pl, skapiec.pl, czy innej porównywarki cen, a wtedy
      okaże się jak drogo jest w e-sklepie ING.
      Wtedy będzie można porównać nie pojedynczy produkt, ale każdy z produktów w
      e-szopie ING.
      • Gość: gość Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:33
        tego w bankach nie było i dalej nie ma, nie wiem skąd ty masz takie informacje
        przecież bankujesz-kupujesz to program lojalnościowy.
        • Gość: Overband Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 16:01
          To już jest w bankach, ale nie jest tak mocno "zmarketingowane" jak w ING.
          ING jest w necie coraz mocniej atakowane za "bankujesz-kupujesz".
          Już trochę zmiękli i sami przyznają, że w "bankujesz-kupujesz" nie jest tanio.
          To "bankujesz-kupujesz" jest bez sensu dla mnie, bo np. nie chcę Samsunga, tylko
          chcę kredyt i nie lubię jak mi narzucają kupno Samsunga machając jakimiś punktami.
          Interesuje mnie tylko kredyt i chcę sam wybrać sobie producenta.
          Masz rację - program lojalnościowy, ale do d..y, bo wcale nie jest tam najtaniej.
          • Gość: Jacek Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:05
            Te czekaj, ale oni nic nie kaza kupowac. Wlasnie biore hipoteczny i w
            INGu dostalem najlepsza oferte. Pani mi opowiedziala o punktach i
            podoba mi sie pomysl. Nawet obejrzalem produkty. Wykanczam mieszkanie
            i jesli moge dzieki temu ze mam kredyt w INGu dodajmy najlepszy
            cenowo, kupic sobe pralke pare stowek taniej... nie mam nic przeciwko.
            A jak nie bede chcial samsunga to kupie gdzie indziej przeciez nikt
            mnie nie zmusza.
      • Gość: gość Re IP: *.chello.pl 12.06.08, 18:18
        "Już trochę zmiękli i sami przyznają, że w "bankujesz-kupujesz" nie jest tanio."

bardzo chetnie zobaczylbym wypowiedz potwierdzajaca to co mowisz ale obawiam sie
        ze nigdzie takiej nie ma.
        • Gość: Overband Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:34
          "bardzo chetnie zobaczylbym wypowiedz potwierdzajaca to co mowisz ale obawiam
          sie ze nigdzie takiej nie ma."
          Znalazłem to na stronie kogoś, kto współpracuje z ING, a było tam, że ING
          zarabia trochę więcej, a klient "bankujesz-kupujesz" trochę mniej.
          Po raz pierwszy przyznali, że ING zarabia na bankujesz-kupujesz, czyli trochę
          zmiękli. Co nieco osoba współpracująca z ING napisała na goldenline.pl, ale na
          tym forum można zdejmować swoje posty. Nie wiem o co chodzi, ale nawet stronę
          tej osoby zdjęli. A było to na stronie:
          profeo.pl/agnieszka-zdunek-1
          Teksty zostały zdjete i została sama atrapa strony.
    • Gość: Fotograf Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 01:11
      Coś mi tu nie gra. Lukam na bankujesz-kupujesz, a tam coś się zawaliło. zdjęli
      całe RTV i aparaty fotograficzne.
      Czy ktoś wie dlaczego nie ma już aparatów i RTV?
      • Gość: krilin Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 10:56
        rozeszly sie jak cieple buleczki w okresie swiatecznym; sprzet fotograficzny
        naprawde byl w atrakcyjnych cenach
        • Gość: krilin Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 11:04
          wlasnie sprawdzilem - 2 apartay jeszcze sa w ofercie, ale faktycznie oferta
          teraz nader skromna
          • Gość: CiociaDobraRada Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: 193.193.181.* 07.03.09, 13:25
            proponuję nie kierować pytań do niedokonca zorientowanych
            internautów tylko poszukać informacji u źródeł... bankujesz-kupujesz
            ma swoją infolinię, numer podali na stronie www.bankujesz-
            kupujesz.pl/katalog/dokument/tytul/kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka