Gość: abc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 15:05 ...mam tam 285 punktów i "stać" mnie na zegarek. Czy ja mam zapłacić normalnie za ten zegarek czy potrącą mi z tych punktów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... 29.04.08, 12:16 Masz normalnie zapłacić za ten zegratek cenę podaną na stronie plus podaną ilość punktów. O co więc chodzi? Cena podana na stronie bankujesz-kupujesz jest (powinna być) niższa niż gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overband Re: Co to jest Ba.. - dobrze powiedziane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 00:15 Dobrze powiedziane - "cena powinna być niższa"! A jest niższa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamsky Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:18 w zlotowkach placisz cene jaka jest podana dla klientow ING + odpowiednia ilosc punktow no i przesylka oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.08, 22:26 Z tym że czasem może się okazać że cena ING czyli obniżona o 50% jest taka jak w wielu sklepach internetowych czyli promocja trochę naciągana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik8o Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:28 to nie tyle promocja co program lojalnosciowy dla klientow banku, nie obowiazuja w nim rynkowe zasady. za punkty nic sie nie placi bank premiuje korzystanie ze swoich uslug i to sie chwali a czy sie oplaca czy nie to tzreba sobie preliczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.chello.pl 19.05.08, 23:39 wiadomo ze trzeba uwazac, jak ze wszystkim, za udzial w programie nic sie nie placi zbieranie tych punktow to zawsze jakas szansa zeby dukrotnie spozytkowac nasze pieniadze, za darmo nikt nam nic nie da ale najwazniejsze ze sa mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... 21.05.08, 10:34 wow,uau,łał-jezdym pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rik27 Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:40 billy.the.kid napisał: > wow,uau,łał-jezdym pod wrażeniem. a to rzeczywiscie bardzo konkretna wypowiedz :) moim zdaniem program jest ok - szczegolnie ze zdobył uznanie Związku Banków Polskich, zdobywając nagrodę za „Najlepszy projekt 2007". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overband Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 01:10 kto Ci powiedział, że punkty nic Cię nie kosztują. Na lokacie ING dostawałeś 5%, a w innych bankach dawali 7%. Traciłeś na lokacie 2%, a dostawałeś jakieś ściemnione punkty, taniej wychodzi zakup w normalnym sklepie internetowym, niż w tym "bankujesz-kupujesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overband Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 23:34 Łapią naiwnych i dodatkowo zarabiają na sprzedaży w sklepie. Tego raczej nie było w bankach do tej pory. Niech wstawią się do ceneo.pl, skapiec.pl, czy innej porównywarki cen, a wtedy okaże się jak drogo jest w e-sklepie ING. Wtedy będzie można porównać nie pojedynczy produkt, ale każdy z produktów w e-szopie ING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:33 tego w bankach nie było i dalej nie ma, nie wiem skąd ty masz takie informacje przecież bankujesz-kupujesz to program lojalnościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overband Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 16:01 To już jest w bankach, ale nie jest tak mocno "zmarketingowane" jak w ING. ING jest w necie coraz mocniej atakowane za "bankujesz-kupujesz". Już trochę zmiękli i sami przyznają, że w "bankujesz-kupujesz" nie jest tanio. To "bankujesz-kupujesz" jest bez sensu dla mnie, bo np. nie chcę Samsunga, tylko chcę kredyt i nie lubię jak mi narzucają kupno Samsunga machając jakimiś punktami. Interesuje mnie tylko kredyt i chcę sam wybrać sobie producenta. Masz rację - program lojalnościowy, ale do d..y, bo wcale nie jest tam najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: To jest mniam ... dla ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:05 Te czekaj, ale oni nic nie kaza kupowac. Wlasnie biore hipoteczny i w INGu dostalem najlepsza oferte. Pani mi opowiedziala o punktach i podoba mi sie pomysl. Nawet obejrzalem produkty. Wykanczam mieszkanie i jesli moge dzieki temu ze mam kredyt w INGu dodajmy najlepszy cenowo, kupic sobe pralke pare stowek taniej... nie mam nic przeciwko. A jak nie bede chcial samsunga to kupie gdzie indziej przeciez nikt mnie nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re IP: *.chello.pl 12.06.08, 18:18 "Już trochę zmiękli i sami przyznają, że w "bankujesz-kupujesz" nie jest tanio." bardzo chetnie zobaczylbym wypowiedz potwierdzajaca to co mowisz ale obawiam sie ze nigdzie takiej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overband Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:34 "bardzo chetnie zobaczylbym wypowiedz potwierdzajaca to co mowisz ale obawiam sie ze nigdzie takiej nie ma." Znalazłem to na stronie kogoś, kto współpracuje z ING, a było tam, że ING zarabia trochę więcej, a klient "bankujesz-kupujesz" trochę mniej. Po raz pierwszy przyznali, że ING zarabia na bankujesz-kupujesz, czyli trochę zmiękli. Co nieco osoba współpracująca z ING napisała na goldenline.pl, ale na tym forum można zdejmować swoje posty. Nie wiem o co chodzi, ale nawet stronę tej osoby zdjęli. A było to na stronie: profeo.pl/agnieszka-zdunek-1 Teksty zostały zdjete i została sama atrapa strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 01:11 Coś mi tu nie gra. Lukam na bankujesz-kupujesz, a tam coś się zawaliło. zdjęli całe RTV i aparaty fotograficzne. Czy ktoś wie dlaczego nie ma już aparatów i RTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krilin Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 10:56 rozeszly sie jak cieple buleczki w okresie swiatecznym; sprzet fotograficzny naprawde byl w atrakcyjnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krilin Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 11:04 wlasnie sprawdzilem - 2 apartay jeszcze sa w ofercie, ale faktycznie oferta teraz nader skromna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaDobraRada Re: Co to jest Bankujesz-kupujesz... IP: 193.193.181.* 07.03.09, 13:25 proponuję nie kierować pytań do niedokonca zorientowanych internautów tylko poszukać informacji u źródeł... bankujesz-kupujesz ma swoją infolinię, numer podali na stronie www.bankujesz- kupujesz.pl/katalog/dokument/tytul/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś