kpawel.0 03.06.08, 00:02 Jak działa, a raczej jak oblicza wysokość raty kalkulator kredytu hipotecznego na stronie bzwbk? Czy to rata stała czy malejąca: czeski film. A może ja coś przeoczyłem? pozdrawiam. Moje kolejne pytanie co sądzić o tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradzamgd Re: bzwbk kalkulator?????? 03.06.08, 10:59 zaden kalkulator na stronie banku nie jest precyzyjny, saprzeklamania, nie uwzględniają najczesciej wszystkich kosztow itd. Poza tym wszedzie banki zaznaczają, że te informacje nie maja charakteru wiazacego i zapraszają do najblizszego oddzialu, badz kontakt z doradcą. Sam WBK, szybka decyzja wstępna na podstawie sprawdzenia BIK "Czarnej Listy" i zdolności natomiast jesli chodzi o wysokosc raty, bywa to juz roznie. Poza tym kredyt powinien byc dostosowany do potrzeb klienta. Są prowizje za wczesniejsza splate, przewalutowanie rozne ubezpieczenia itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: bzwbk kalkulator?????? 05.06.08, 09:25 Oj sa przekłamania w kalkulatorach i to spore. Kalkulator na stronce banku wyliczył mi zdolnosc na 150 tys a ten sam (?) kalkulator u doradcy w oddziale pokazał niecałe 100 tys. Doradca nie chciał wierzyc ale jak proponowałem zeby wejsc na strone banku i wspólnie wyliczyc na tamtym to nie chciał tego zrobić. Pewno wiedział ze sa różnice. Odpowiedz Link Zgłoś