Dodaj do ulubionych

Eurobank - nowe konta oszczędnościowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 16:10
Dzisiaj pojawiły się nowe subkonta w systemie transakcyjnym Eurobanku. To
funkcjonalność, której było brak.
Oprocentowanie 7,07% - bez informacji o wygaśnięciu 31 stycznia
Opłata za prowadzenie 0zł
Opłata za przelew wewnętrzny 0zł
za zewnętrzny 2 zł (najwyżej trzeba zrobić wewnętrzny na podstawowe konto i
dalej, powinno zadziałać)

Ważne, że można założyć online, jak się już ma konto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.chello.pl 17.01.09, 17:09
      Arek napisał(a):
      > Oprocentowanie 7,07% - bez informacji o wygaśnięciu 31 stycznia

takie info jest w regulaminie, że wygasa po 31 styczna
      www.eurobank.pl/binsource?docId=10706¶mName=BINARYOBJ_FILE&index=6&language=PL
      • Gość: Arek Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:19
        W pakiecie online wygasa, ale to konto oszczędnościowe zostało teraz
        wprowadzone, zobacz nową TOIP na stronie.
        • Gość: Jolka Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.chello.pl 17.01.09, 17:26
          nie zobaczę, bo ich strona chyba Firefoxa nie lubi
          TOiP - Acrobat mówi, że błąd dokumentu i pokazuje z pustymi rubrykami
          szukanie placowki - ostrzeżenie, że Flash Player coś nie tak
          Czyli to bank nie dla mnie, bo w innych komp śmiga
          • Gość: Arek Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:29
            #SOA1 Firefox 3.0.5. ;) Niemniej do pdfa promocji dotarłaś. ;)
            • Gość: Jolka Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.chello.pl 17.01.09, 17:38
              zaraz nas moderator stąd pogoni za off
              nie pisałam, że żadnego pdf nie otwiera tylko że tego najważniejszego, z TOiP
              to i flash coś tam coś tam do banku zniechęca, nieprawdaż?
              • Gość: bielszczanin Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 23:33
                jak uważacie warto przejśc do Eurobanku? Czy jest to pewny bank?Jak Wasze doświadczenia z tym bankiem? Planuję przejść z mbanku, ich oferta wydaje się bezkonkurencyjna. Czy obsługa online działa dobrze przez mozillę albo operę? Z tego co czytałem nie ma wzmianki o wygaśnięciu tych 7% na koncie oszczędniośiowym? Pozdrawiam
                • gldpc Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe 03.02.09, 11:24
                  >Wasze doświadczenia z tym bankiem?
                  Raczej pozytywne. Obsługa w odziale i przez telefon OK - załatwiałem typowe sprawy.
                  Poczytaj o tokenie gsm na pl.biznes.banki - niektórym takie zabezpieczenie nie odpowiada

>Czy obsługa online działa dobrze przez mozillę albo operę?

Niektóre elemnty strony Eurobanku nie wyświetlaja się w całości pod Operą - np. przycisk "zaloguj". Sam system transakcyjny juz jest OK.
                  Sprawdź sam: demo.eurobank.pl/

>>7% na koncie oszczędniośiowym
                  oprocentowanie zmienne - mogą zmienić w każdej chwili - mimo to, uważam że warto.
                  Uzywam Eurobanku jako uzupełnienie Mbanku - wpłatomaty, dobre konto oszczędniściowe.
                  • Gość: bielszczanin Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: 78.8.105.* 03.02.09, 18:31
                    a czy w którymś banku jest stałe? Chyba w każdym mogą zmienić.
                    • Gość: bielszczanin Re: Eurobank - nowe konta oszczędnościowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 21:56
                      nie dochodzi mi token na tel sek800i jaki może być powód?
                      • Gość: Jolka Re: Eurobank - token IP: *.chello.pl 07.02.09, 10:10
                        kilka powodów:
                        usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.biznes.banki&tid=1207823&pid=&strona=0
                        • Gość: bielszczanin Re: Eurobank - token IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 12:17
                          jak to jest z kapitalizacją odsetek?, wczoraj np. nie miałem kapitalizacji
                          • Gość: bielszczanin Re: Eurobank - token IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 21:43
                            kapitalizacja była dziś, tak się pytałem ponieważ jestem w eurobanku od miesiąca dopiero

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka