Gość: ja02 Własnie odszedlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:29 Przelałem własnie wszyskie pieniadze (dobrze ponad 100 tys)do innego banku. Nie cierpie buty i chamstawa. Proponuje innym by zrobili to samo a blyskawicznie polozymy ten bank na lopatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Własnie odszedlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 23:22 Ja zrobiłem to samo, suma podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v12 Re: Własnie odszedlem IP: *.rtr.bait.pl 05.02.09, 07:04 Podobnie. Wszytskie karty, pensja, około 70 tyś oszczędności. Polbank EFG. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 zadne kosy, siekiery:namawiac wszytskich do bojkot 04.02.09, 21:42 i wycofywac wszytskie swoje oszczednosci....musi isc na dno z taka polityka wobec klienta....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 21:50 Zrezygnujecie ze wszystkich produktów w.w. banków a depozyty przenieście gdzie indziej. Myślę, że tym sposobem zmienicie bank, który udzielił kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aucik Re: "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protes IP: 91.189.74.* 04.02.09, 22:21 Widziały gały co brały! Jak im raty spadały to się uważali za geniuszy przedsiębiorczości i nie mieli pretensji do banku, że podpisali taką a nie inną umowę. Jak rosną, to wylewają krokodyle łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twn BRE Bank to Specbank - bank służb specjalnych IP: *.chello.pl 04.02.09, 22:25 Klienci Grupy BRE Banku! Przeczytajcie artykuł Gazety Bankowej z 25.08.2008 r. a otworzą się wam oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech w nazwie bre srodkowe 'r' oznacza rabunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:31 uwaga na zlodziejskie banki mbank i multibank - ich smieszne haselko 'przyjazny swiat finansow' oznacza tak naprawde 'jestesmy cwanymi zlodziejami i skroimy cie jak sie tylko da, ale wpierw bedziemy slodko pierdziec, zebys sie tylko skusil na nasza oferte' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dig80 "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:36 A to ciekawe.. do mnie jakiś rok temu dzwonili z propozycją przejścia na LIBOR + marża.. i to nawet bez standardowej opłaty za aneks do umowy. fakt, musiałem wysłać wniosek, potem pofatygować się do placówki. na dzień podpisania umowy od oprocentowania ustalonego przez zarząd odjęto LIBOR, aby uzyskać marżę, która wynosi... 0,97% :-o.. i nie wiem... czy ja jestem jakimś szczęściarzem?... czy co?.. do mnie tylko dzwonili :-ooo polecam chociaż trochę pilnować swoich spraw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protes IP: *.chello.pl 04.02.09, 23:25 Gość portalu: dig80 napisał(a): > A to ciekawe.. do mnie jakiś rok temu dzwonili z propozycją przejścia na LIBOR > + marża.. i to nawet bez standardowej opłaty za aneks do umowy. fakt, musiałem > wysłać wniosek, potem pofatygować się do placówki. na dzień podpisania umowy od > oprocentowania ustalonego przez zarząd odjęto LIBOR, aby uzyskać marżę, która > wynosi... 0,97% :-o.. i nie wiem... czy ja jestem jakimś szczęściarzem?... czy > co?.. do mnie tylko dzwonili :-ooo polecam chociaż trochę pilnować swoich spraw > !!! Smierdzi pracownikiem bre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan ja też ich właśnie pożegnałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:36 naprawdę okropne towarzystwo, z prezesem Mastalerzem na czele (takie oślizłe....)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:38 hehe widac jak wielu kundli z tego banku wlaczylo sie do dyskusji na forach ROTFL pewno dostali prikaz od OberSturmBahnFuhrera von Commerzbank "idzcie i pierd*olcie glupoty na forach albo wypie*rdole was na bruk" :-DDD Zaprawde smieszny jest ten bank - ja juz dawno zrezygnowalem z uslug tego dziadostwa i wcale mnie nie dziwi kolejny numer w wykonaniu m-pseudo-banku. I jeszcze te ichnie glupawe reklamy, tylko debile mogli cos takiego wymyslic :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-bre BRE = Bank Rabunku Ekstremalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:42 MultiBank - "Swiat cwanego skrojenia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara a UOKiK, a niedozwolone klauzule? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:43 jak nie ma komu nic zrobić i się urzędasom nie chce to się taki rozbój dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotronk22 "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.eastwest.com.pl 04.02.09, 22:58 Oto jest najzwyklejsza lichwa dokonana w majestacie prawa!!! Nikt nawet nie myśli o ukaraniu złodziejskiego banku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BREcht bleeeech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 00:59 Zlodzieje, kur*, ch*e, oszusci, cwaniaczki, bezczelne pacholki bauerow - oto zaloga BRE banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defcon "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: 93.179.199.* 05.02.09, 01:08 Oczywiscie że mogą cos zrobić niech namawiają kazdego do wycofania depozytow z BRE zobaczycie jak szybko zmiękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mBambus bandycki mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 02:05 W tym banku wszystko jest dobrze jak się pieniądze wpłaca. Ale od kredytu jak najdalej! System spłat kart kredytowych jest tak pomyślany, aby bez doktoratu nie szło się w nim połapać. Kary za uchybienia w tym dziwacznym harmonogramie to chyba główne źródło zysku banku na tym produkcie. Przekonałem się o tym osobiście. Mało tego - wzięcie kredytu w innym banku okazało się znacznie utrudnione, bo mBank nie zechciał odnotować likwidacji karty w jakiejś ogólnobankowej ewidencji, a zatem dla każdego banku byem obciążony kredytem, którego mBank mi od miesięcy nie udzielał!!! Wyprostowanie sprawy trwało kolejnych kilka miesięcy - pisma, prośby itd. W końcu kredyt przestał mi być potrzebny, bo okazja na którą był przeznaczony przestała być aktualna. Dobra rada byłego entuzjasty mBanku: Jak najdalej od tej bandyckiej instytucji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazenowany "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.chello.pl 05.02.09, 07:33 Skoro bank pokazuje ze ma swoich klientow w dupie to klienci powinni wycofac swoje wklady z banku. Bank jeszcze pierdnie za taki stosunek do klientow. Tak samo jak z tym podnoszeniem spreadu; Na poczatku 4% pozniej 4,5, 5 a teraz 6,2%. I nie mozna bylo zapisac jego w umowie, w zadnym banku w ktorym bylem nie mozna spreadu wpisac do umowy. Jest ustalany z czapy. Moze jutro sie obudzimy i bedzie to 50%? Wycofujcie ludzie wklady z BRE banku, bank sie nauczy pokory i zmadrzeje. W klientach sila na taka bezczelnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest .. IP: *.marquard.pl 05.02.09, 18:27 wiele osób pisze, ale niewiele osób dokładnie wie w co gra mbank. Nikt kto kalkuluje i kto wziął kredyt do 2006 na zakup nowego mieszkania nie przejdzie do konkurencji, nawet jakby oferowała super warunki (chyba, że 0% oprocentowanie + 0% marża), ponieważ biorąc kredyt refinansowy traci ulgę odsetkową. Ci zakupili mieszkania na rynku wtórnym poczekają na lepszy moment i być może uciekną (najpierw będzie trzeba skalkulować wcześniejszą spłatę). Ja natomiast przenoszę swoje środki, lokaty do innego banku, a zostawię tam konto tylko do obsługi rat kredytu. Odkąd zostałem klientem mbanku nigdy nie czułem się dobrze traktowany jako klient, pisma z banku przychodzą z ogromnymi opóźnieniami, a profesjonalizm infolinii jest bardzo niski. Niestety mogę się dopisać do jak widać po odzewie, do tej rzeszy niezadowolonych klientów, ale od tej chwili nie dam temu bankowi zarobić na mnie więcej niż wyniki to z kredytu hipotecznego. I mam nadzieję, iż osoby które chcą się zdecydować na jakiś bank, czytając moją wypowiedź poważnie się zastanowią czy mbank to dobry wybór - wg mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiever Re: "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protes IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.09, 20:27 Niestety muszę Cię rozczarować. Masz nieaktualne dane. Przepisy odnośnie ulgi się zmieniły i już się jej nie traci w przypadku refinansowania. Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protes 06.02.09, 00:17 Akurat argument z ulgą jest chybiony, bo ulgi już - od tego roku dzięki wreszcie logicznej interpretacji - nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop "Polska": Klienci BRE nie mają szans - protest ... IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.09, 22:17 Ludzie, dajcie już spokój, jak się nie podoba, to do innego banku, a jeżeli bank nie postępuje zgodnie z umową, KTÓRĄ PRZECIEŻ SAMI PODPISALIŚCIE GODZĄC SIĘ NA TAKIE WARUNKI,to do sądu, mi się też nie podoba, że kiełbasa była dzisiaj za droga w sklepie, ale jem, bo kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdenzwielu W Santanderze to samo... IP: 195.205.169.* 12.02.09, 09:36 Ad. Santandera - Czy ktos próbował coś zdziałać w samym Zarządzie Banku ? (może oni nie kumają sytuacji w jakiej znalazł sie ich bank). Zarząd Santander Consumer Bank : Piotr.Zabski@santanderconsumer.pl Piotr.Cziura@santanderconsumer.pl Maciej.Kostkowski@santanderconsumer.pl Artur.Wawrzyniak@santanderconsumer.pl Rada Nadzorcza Santander Consumer Bank: Jacek.Moscicki@santanderconsumer.pl FJavier@gruposantander.com ISerrano@gruposantander.com EZuleta@gruposantander.com DTuriel@gruposantander.com lub Jacek.Moscicki@gruposantander.com FJavier@santanderconsumer.pl ISerrano@santanderconsumer.pl EZuleta@santanderconsumer.pl DTuriel@santanderconsumer.pl Investor Relations : investor@gruposantander.com Inne: jusoto@gruposantander.com, iortega@gruposantander.com, anmolina@gruposantander.com, lwanzek@gruposantander.com jfreischmidt@gruposantander.com, akienz@gruposantander.com gbermejo@santanderconsumer.com Odpowiedz Link Zgłoś