Gość: gość IP: *.uznam.net.pl 08.09.11, 20:49 Czy ktos moze polecic dobrego neurologa w Swinoujsciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.fn.pl 08.09.11, 21:55 nie ma kogoś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 09.09.11, 08:30 dr.Jacek Kołodziej,dr.Zielinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 09.09.11, 09:19 Kto przyjmuje w swinoujsciu to ja wiem,ale moze ktos mial doczynienia z nimi.Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.fn.pl 09.09.11, 10:08 polecam dr Frąckowiak, konkretna, zasadnicza , świetny fachowiec, świetnie diagnozuje. Leczę się u niej od kilku lat na kręgosłup i wyciągnęła mnie z ogromnego bólu , polecam przyjmuje na ul. Konstytucji 3 maja , obok apteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 09.09.11, 12:45 w sciu nie ma neurologa polecam szczecin.nie sluchaj glupot i nazwisk z kapelusza tu nie ma specjalistow wiem to na wlasnym przykladzie--szczecin dr.bajko polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 15.09.11, 08:56 Ale dr.Bajko jest chyba dzieciecym neurologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.fn.pl 15.09.11, 09:31 tylko i wyłacznie dr. Zielińska. leczę sie u niej od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Jest świetnym fachowcem i przesympatyczną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rata Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 16.09.11, 16:21 Dr. Rossa przyjmuje u Czajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 17.09.11, 11:48 Slyszalam ze dr.Rossa jest dobry,przyjezdza z Z.Gory.Dlatego okres oczekiwania na wizyte 1,5miesiaca....Niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.fn.pl 23.09.11, 14:41 nie okres oczekiwania na wizyte, tylko on co tyle przyjeżdża. Umówić się mozesz nawet dzień przed wizytą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 24.09.11, 10:13 bajko to nie jest dziecinny neurolog-idziesz na wizyte przykladowo potrzebujesz badania tomograf itd.w 5 minut zalatwia to na co czekasz rok,polecam bo sam do niego chodzilem i nie sluchaj wypowiedzi ze w sciu sa pseudo lekarze tu sa same konowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 21.10.11, 23:51 Na tomografie wystarczy miec skierowanie. Kazdy lekarz to zrobi.W Szczecinie czekalem 2 dni.A postawic diagnoze bez tomografii wcale nie kazdy lekarz potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 15:58 Niestety swinoujscie nie ma lekarzy z prawdziwego zdarzenia tutaj sa tacy co rece rozkladaja i mowia nie wiem co z Pania zrobic tak bylo w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saranova Re: Neurolog w Swinoujsciu IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 20.04.17, 12:15 Jeśli iść do neurologa w Świnoujściu, to jedynie do doktor Patyk - Zielińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś