Gość: Julita IP: *.uznam.net.pl 30.05.13, 10:54 Niedługo na stałe sprowadzam się do Świnoujścia i tu powinnam urodzić. Napiszcie czy są tu dobre warunki na porodówce i czy warto tu rodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Poród w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 30.05.13, 11:45 zobacz sobie w statystykach ile jest u nas porodów, to znaczy, ze warto. Możesz tez pojsc do szpitala do szkoly rodzenia i zwiedzic szpital. Na pewno zaraz pojawi sie wiele negatywnych opinii, nie bierz sobie tego do serca :) Ja urodziłam 2 dzieci, uważam, ze nasz szpital jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
maltry Re: Poród w Świnoujściu 31.05.13, 00:33 Przychylam się do opinii przedmówczyni - też dwoje dzieci w Ś-ciu urodziłam i uważam, że warunki są bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelek Re: Poród w Świnoujściu IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 31.05.13, 07:49 Ja rodziłam tutaj bliźniaki - świetne warunki i dobra opieka. W sumie rewelacyjne wspomnienia. A z opiniami wiadomo, trzeba umieć sobie przesiać. Naczytałam się tutaj na forum dużo negatywnych opinii o dr Czajkowskiej. Na jej widok na porodówce zrobił mi się supeł w żołądku, a potem się okazało, że to bardzo fajna lekarka, tylko wymagająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poród w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 31.05.13, 23:39 :-) warunki w szpitalu są dobre to fakt, szpital wyremontowany, prawie wszystko nowe, położne fajne, tylko dlaczego dziewczyny ze Świnoujścia w dużej mierze jadą rodzić do Szczecina, Polic czy nawet Kamienia Pomorskiego??? ano wszystko dzięki pani lek CZ ( tak tutaj na nią mówią, czasami gorze ale inne określenia nie nadają się do druku). Podła, wredna, zarozumiała kobieta. Krzyczy i poniża rodzące, wprowadza nerwową atmosferę kończącą się niejednokrotnie płaczem ( niestety rodzącej). Dzięki tej pani poród zamiast być piękną chwilą w przyjaznej atmosferze zamienia się w pole bitwy pełne wrzasku i BÓLU tego niepotrzebnego nie związanego z porodem. Nie dość, że bada jak rzeźnik to jeszcze znęca się psychicznie. Znajdź sobie w Świnoujściu fajnego lekarza ( tych nie brakuje) a rodzić radzę jechać do Szczecina (tam na pewno będziesz zadowolona) P.S. Poczytaj sobie inne wątki o ginekologach ze Ś-cia i poszukaj w rankingach opinii o pani CZ- i wyrób sobie sama zdanie (chyba, że chcesz się przekonać na własnej skórze), tyle negatywnych opinii nie może być przypadkowych. Pozdrawiam i życzę podjęcia właściwej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poród w Świnoujściu IP: 77.88.162.* 01.06.13, 11:53 forum.gazeta.pl/forum/w,240,125331342,,gdzie_do_ginekologa.html?v=2 ten wątek wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poród w Świnoujściu IP: 78.8.105.* 12.03.14, 19:25 I znów tragedia w Świnoujskiej porodówce :(, że aż w głównym wydaniu wiadomości było. Odpowiedz Link Zgłoś