Gość: gość IP: *.uznam.net.pl 01.08.13, 16:55 Czy ktoś ma u nich konto albo lokatę.proszę o opinie na temat banku.Czy to rzetelna i solidna firma czy raczej tak jak jest napisane na innych forach lepiej tego banku unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: getin bank IP: *.uznam.net.pl 01.08.13, 19:57 a dlaczego unikać? Bank jakich wiele... zależy czego Ty właściwie oczekujesz Ja jestem ich klientem od początku i złego słowa nie mogę powiedzieć. Mam konto. lokaty, kredytu nie brałam bo nie potrzebowałam. Obsługa w porządku, choć kiedyś było u nich lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: getin bank 07.03.15, 15:06 a na przyklad dlatego, że nie chcieli mi uznac pełnomocnictwa wystawionego kilka lat temu i działającego bez problemu jeszcze w ubiegłym roku.. Nie chcieli mi równiez napisać na papierze dlaczego mi odmawiają. A usłyszałam , że z powodu , że zmieniły się jakies formularze w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: getin bank IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.03.15, 16:42 To chyba jakieś jaja, pełnomocnictwo jest oświadczeniem woli i nie wymagane jest na specjalnych drukach, natomiast na pewno musi zawierać dane niezbędne dla pełnomocnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koan Re: getin bank IP: *.uznam.net.pl 07.03.15, 18:03 pełnomocnictwo notarialne czy bankowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: getin bank IP: *.uznam.net.pl 16.03.15, 11:06 Odradzam ten bank. Mam konto od grudnia. Skorzystałam z promocji 5 płatności karta w danym miesiącu nagradzają 50 zł. Ani za styczeń ani za luty nie otzrymałam pieniędzy. Wielokrotnie kontaktowałam się z infolinią, gdzie kazda z pań sprawdzała czy spełniam wszytskie warunki. Oczywiście spełniłam i niewiedzą czemu nie dostałam nagrody. Na odpowiedź banku nie mogłam liczyć. Kolejny telefon i każda z pan to samo mówiła. Minął miesiąc od mojej pierwszej reklamacji i nadal nic. Żadna z pań nie umie mi odpowiedź czemu nie otrzymałam nagrody. Poczytałam na róznych forach i jak najszybciej zabrałam wszystkie pieniądze. Teraz jeszcze czekam czy będzie jakaś decyzja no i zamykam konto. Moja Mama też została oszukana przez bank takze zamkneła konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: getin bank IP: *.uznam.net.pl 16.03.15, 22:57 pewnie pracownik nie dopełnił formalności i nie zgłosił Pani do programu lojalnościowego. Miałam kilka lat temu podobną sytuację. Spełniłam wszystkie warunki, ale nie dostałam cashbacka. Jedna z Pań (chyba najbardziej kompetentna, w tej chwili nie pracuje) wykonała tylko jeden telefon i dowiedziała się, że jej koleżanka, u której zakładałam konto nie zgłosiła mnie do udziału promocji w systemie ( czy jakoś tak). Błędu już nie dało się odkręcić. Oferta banku ogólnie dobra, ale większość niedouczonych pracowników psuje całe wrażenie. Obecnie wszystko robię online, a wizyty w banku są na szczęście rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś