Dodaj do ulubionych

Laryngolog

IP: *.globalconnect.pl 05.11.13, 21:47
Witam. Szukam dobrego laryngologa w swinoujsciu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.uznam.net.pl 06.11.13, 12:52
      Niestety nie znajdziesz! Pan Kozak tak zdiagnozował nos mojego syna po kontuzji, że o małoby dziś z krzywył nie chodził. Stwierdził, że to tylko stłuczenie, jak opuchlizna zeszła to okazało się, że kość lub chrząstka jest przesunięta! W oststniej chwili udało nam sie przeprowadzić zabieg na stole operacyjnym w szczecińskiej klinice. jednak od tego pana radzę trzymać się z daleka, by innym osobom takiej krzywdy już nie zrobił!
      • poort Re: Laryngolog 08.11.13, 09:24
        a ja radze omijajc szerokim lukiem laryngologa A.Urban mojego syna tak dlugoooooooooooo leczyl ze w Sz-cie lapali sie za glowe i wyladowal na stole operacyjnym przez jego niewiedze i starcze metody leczenia jakim jest on sam! emeryt.
        • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.uznam.net.pl 09.11.13, 15:31
          Mojemu dziecku pan Urban przemywał ucho zimną wodą z kranu, po tym zabiegu nabawił się zapalenia ucha!
    • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.globalconnect.pl 08.11.13, 10:56
      w Świnoujściu dobrego nie znajdziesz, najblizej w Szczecinie polecam na fundusz Teresińska Elżbieta, dr nauk med. otolaryngolog. Spec. foniatra, audiolog
      Aleksandra Kostki Napierskiego 6C, Szczecin ‎
      501 008 509 (Tel. kom.)

a prywatnie Pietruszka ( zdziwisz się jak duzo ludzi ze Świnoujścia można u niego spotkać )
      www.doz.pl/lekarze/l55777-Gabinet_Laryngologiczny_dr_n._med._Dariusz__Pietruszka
      • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.uznam.net.pl 09.11.13, 15:32
        Najlepszy laryngolog według mnie i mojej rodziny to dr Matyja oraz dr Maj ze Szczecina
        • Gość: Ania Re: Laryngolog IP: *.globalconnect.pl 20.11.13, 12:04
          tylko nie Maj !!!
          Mojej niespełna 3 letniej córeczce bez żadnych badań, tylko zaglądając do ust, nawet bez patyka! zlecil wycięcie migdała, na szczeście skonsultowałam się z dr Pietruszką który zlecił prześwietlenie i zdiagnozował zapalenie sitowia i całkowicie wyleczył córeczkę. A mogłam ją skazać na tyle cierpienia ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka