Dodaj do ulubionych

sanatorium Admirał I

IP: *.stacje.agora.pl 09.02.06, 16:41
Kochani, wiem, ze jako mieszkańcy Świnoujścia nie bardzo bywacie w
sanatoriach, ale może cos słyszeliście na temat Admirała I. To sanatorium
mieści się na przy Promenadzie, czy może wiecie jakie tam są warunki itp. I
jeszcze jedno, czy w kwietniu można liczyc na fajną pogodę, spacery po waszej
pieknej plaży - bo właśnie wtedy do was mam przyjechać. dziękuję za każdą
informację.
Obserwuj wątek
    • decitos Re: sanatorium Admirał I 10.02.06, 00:27
      Tutaj można obejrzeć zdjęcia z Admirała:
      www.uzdrowisko.pl/content.php?cms_id=8&lang=pl
      Raczej nie słyszałem negatywnych opinii.

Kwiecień bywa różny... różnisty :) W każdym razie myślę, że będzie można już
      przyjemnie pospacerować nad morzem :)
      • Gość: kaja Re: sanatorium Admirał I IP: *.stacje.agora.pl 10.02.06, 12:18
        bardzo dziękuję, zajrzałam do zdjęcia, z zewnatrz fajnie, ale ciekawa jestem
        jak jest w środku, jakie warunki, gczy zabiegi na miejscu itp.pozdrawiam
        serdecznie
        • Gość: leszek Re: sanatorium Admirał I IP: *.swn.vectranet.pl 10.02.06, 13:04
          Możesz też zasięgnąć więcej informacji na temat warunków pobytu w Admirale:
          Zakład Usług Uzdrowiskowych:
          tel.091 321 44 52, 091 321 29 21 lub bezpośrednio z sanatorium Admirał-I
          tel.091 321 21 85. Więcej na teamt pobytu i zabiegów oferowanych przez
          Uzdrowisko Świnoujście znajdziesz na stronie; www.uzdrowisko.pl
          Życzę miłego pobytu nie tylko w kwietniu ale i cały rok:))
        • decitos Re: sanatorium Admirał I 10.02.06, 14:52
          Pod podanym linkiem są też zdjęcia z wewnątrz obiektu :)
        • silennca Re: sanatorium Admirał I 10.02.06, 21:11
          Nie ma zabiegów w budynku Admirał I jest za to stołówka.
          Zabiegi są w innych budynkach, blisko siebie stojacych,
          hehe kuracjusz ma spacerować i wdychać jod... więc spaceruje na zabiegi.
          Zabiegi są w Rusałce (tam nie ma części hotelowej) , Adamie i Ewie,
          Światowidzie, Bałtyku... zależy jakie masz zaplanowane i gdzie dział planowania
          Cię umieści.
          • Gość: kaja Re: sanatorium Admirał I IP: *.stacje.agora.pl 13.02.06, 12:54
            Sillenco, dziekuje, widzę, ze dużo wiesz, napisz mi proszę, jak się mieszka w
            Admirale I, tak od serca, bo mam jeszcze możliwość wycofania się z tego pobytu,
            ale może nie warto., bo tam jest fajnie. Czekam niecierpliwie i pozdrawiam Kaja
            • aniatko Re: sanatorium Admirał I 13.02.06, 17:05
              Kaja a zależy Ci przede wszystkim na tym jak się mieszka czy jak w ogóle jest? :)
              Zdjęcia są OK więc chyba warunki też..a w kwietniu pogoda może być naprawdę
              bardzo fajna, na spacery, rowery po prostu idealnie :)i jeszcze nie ma
              rozwrzeszczanych tłumów.
              Zabiegi w Bałtyku, Rusałce i Adamie i Ewie, to wszystko jest bardzo blisko ośrodka.
            • silennca Re: sanatorium Admirał I 13.02.06, 17:32
              Nie wiem jak się mieszka, bo sama osobiście nie mieszkałam, byłam natomiast w
              pokojach (moja znajoma z Wrocławia bardzo sobie chwaliła)
              Generalnie jest to chyba jeden z lepszych hotelików, nie masz się czego obawiać,
              jest najbliżej plaży ze wszystkich budynków.. tak samo jak Bursztyn (aktualnie w
              remoncie)
              • yvonne33 Re: sanatorium Admirał I 13.02.06, 21:27
                Raczej nie zaryzykowałabym stwierdzenia, że jest to jeden z lepszych hotelików.
                Są lepsze obiekty a Admirał I hotelem nie jest. Jest natomiast dobrym ośrodkiem
                należącym do Uzdrowiska Świnoujście S.A.
                • silennca Re: sanatorium Admirał I 13.02.06, 21:45
                  Ach łapiesz za słówka, może być "nie hotelik".
                  A według Ciebie to który jest lepszy?

Pomijam Swarożyc, ale chyba tam nie można się dostać dzięki NFZ.
                  • pia.ed Swarozyc 14.02.06, 20:29
                    www.uzdrowisko.pl/content.php?sid=ad8b8d75c848bc719c20cf4055104e1e&tr=cl&cms_id=229&lang=pl

Jak ktos ma "stosunki" to i do Swarozyca sie dostanie, tylko bedzie musial
                    doplacic.
                    Tak wynika z zalaczonego linka (o "stosunkach" tam oczywiscie nic nie ma,
                    tylko tak zgaduje!)
                    • aniatko Re: Swarozyc 14.02.06, 23:20
                      Pia bzdurki piszesz.. swarożyc to bardziej hotel a jeżeli są tam też kuracjusze
                      to pełnopłatni. NFZ niestety nie płaci za komfort jaki tam jest. Zatem
                      "skierowania" wędrują gdzie indziej. A z drugiej strony skoro pani F włożyła
                      tyle kasy w swój ulubiony teraz budynek i może na tym zarabiać, to dlaczego nie
                      ma tego robić? A "stosunki" raczej nie pomogą.. :)
                      • decitos Re: Swarozyc 14.02.06, 23:26
                        Pia już nie pierwszy raz rozmija się z rzeczywistością ;)
    • ulag123 Re: sanatorium Admirał I 05.03.16, 20:15
      z tego co wiem Admiral jest po generalnym remoncie jest basen stoluwka na miejscu i dobra baza zabiegowa warunki super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka