Gość: adek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:20 co sadzicie o swinoujskich taksiarzach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: taxi 10.05.06, 12:32 Ja ich miło wspominam, od roku mam własne auto, ale wczesniej często jeżdziłam taksówkami. Pamiętam jak jechałam kiedyś do Term, czyli do granicy - z dziećmi, ale okazało się, że zabraliśmy niepotrzebnie spory plecak, własciciel taksówki - kremowego Mercedesa (tzw okularnika) oświadczył, że zawiezie mi ten plecak spowrotem ;) Innym razem mój synek zostawił w taksówce bucika, po godzinie bucik został przywieziony do domu :) Generalnie miło i przyjemnie jeżdzi sie naszymi taksówkami. Mam tylko jedną uwagę, miałam problem z przewożeniem dzieci, w innych miastach są już taksówki z fotelikami lub chociażby siedziskami dla dzieci (nie jest to duży wydatek) U nas niestety żadna z firm nie oferuje takiej możliwości, szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: taxi 10.05.06, 14:19 Gość portalu: adek napisał(a): > co sadzicie o swinoujskich taksiarzach dość często jeżdżę i jest spoko:) nie polecam tylko brać taxy ze słupka przy przystani...najlepiej na telefonik z korporacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: taxi 11.05.06, 11:48 A dlaczego nie z przystani promowej? Czy sa drozsi albo oszukuja? Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: taxi 11.05.06, 21:27 dwa razy z nimi jechałem : raz powiózł mnie dłuższą drogą- 3 zł.więcej ,dwa - powiózł mnie normalnie-ok.3.50 więcej :( podejrzewam przerobione taksometry...nie znam się na tym,ale dużo się mówi o taksówkarzach przy dworcach,promach itp. COŚ W TYM JEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: taxi 10.05.06, 17:43 O małych kogutach się nie wypowiadam, ale bardzo chwalę sobie usługi Odry :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: taxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:16 szczegolnie ci z postoju przy bielikach sa tani Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: taxi 15.07.06, 21:53 możecie podać jakieś numery taxi.Zadzwonię skoro mowicie że lepiej będzie niż brać z postoju.może są u was taryfy tańszej organizacji to poproszę o tel.będę tam na wakacjach i ciężko mi będzie z dzieckiem i walizka jechać autobusem Odpowiedz Link Zgłoś