Dodaj do ulubionych

dzień dziecka

01.06.06, 11:55
ale lipa miasto nie zrobilo dla dzieci zadnej imprezy :( znowu oszczedzaja na
dzieciach.
Obserwuj wątek
    • m.a.n.n Re: dzień dziecka 01.06.06, 12:36
      Będzie, w niedzielę na basenie północnym...
      • carmelaxxx Re: dzień dziecka 01.06.06, 14:46
        ooo a wiesz cos wiecej na te temat? co, i o ktorej ?
        • Gość: m.a.n.n Re: dzień dziecka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.06.06, 14:59
          Dowiem się. :) Nie jestem żadnym polecającym, ino wiem od pracownicy, więc w
          razie czego żadnych zażaleń ;)
        • yvonne33 Re: dzień dziecka 01.06.06, 15:17
          www.swinoujscie.pl//aktualnosci/?idakt=3075
          • jusytka Re: dzień dziecka 01.06.06, 15:35
            Carmelaxxx wiele sie nie pomyliła, to chyba nie jest impreza organizowana przez
            Miasto, myślę jednak ze dzieciom sie spodoba :)
            O promocję jednak specjalnie nie zadbali, też nic o niej nie wiedziałam :(
            • Gość: Artur Re: dzień dziecka IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 01.06.06, 16:18
              Carnekax, czegoś tu nie rozumiem!? A dlaczego niby "miasto" ma zająć się
              organizacją Dnia Dziecka? Czy "miasto" organizuje Dzień Kobiet?, Dzień Dziadka?
              czy inny dzień? "Miasto" to znaczy kto konkretnie miałby ten dzień dzieciom
              umilić i coś zorganizować, prezydent, przewodniczący rady miasta - bo to oni są
              przedstawicielami miasta.
              A może ten jedyny w roku Dzień Dziecka powinni zorganizować milusińskim sami
              rodzice i poświęcić im nieco więcej czasu w miłej atmosferze, z jakąś
              niespodzianką i innymi atrakcjami?
              • jusytka Re: dzień dziecka 02.06.06, 09:12
                Tak się składa, że prawie wszystkie miasta organizują dzieciom ich Święto, tak
                jak się organizuje Sylwestra, czy Dni Morza.
                Podejrzewam, że nie masz dzieci i stąd problem :(
    • yvonne33 Re: dzień dziecka 01.06.06, 16:36
      Od organizacji tego typu imprez "Miasto" ( jak to nazywasz ) ma Ośrodek Sportu i
      Rekreacji WYSPIARZ oraz Miejski Dom Kultury, które są współorganizatorami tego
      festynu. A poza tym carmelaxxx wystarczy na prawdę minimum wysiłku i poczytać
      info na stronce www.swinoujscie.pl ( zanim stwierdzisz oficjalnie na forum "ale
      lipa miasto nie zrobilo dla dzieci zadnej imprezy :( znowu oszczedzaja na
      dzieciach" ).
    • carmelaxxx Re: dzień dziecka 01.06.06, 18:32
      niezle na mnie wsiedliscie, ale chyba nie pamietacioe jak byliscie dziecmi i
      byly organizowane imprezy takie ogolnomiastowe dla dzieci i jak wtedy bylo fajnie?

po drugie przegladalam strony itd i nie natknelam sie na informacje , chyba ze
      zamieszczono ja w ostatniej chwili. po za tym ze jednak robia to nie naglosniono
      tego w ogole a chyba fajnie zeby przyszlo duzo dzieciakow co nie?
      • yvonne33 Re: dzień dziecka 01.06.06, 20:51
        carmelaxxx nie wsiedliśmy:) zaglądaj czasem na wspomnianą przeze mnie stronkę (
        w prawej dolnej części stronki umieszczone są: Imprezy kulturalne i sportowe ).
        To oficjalna witryna Świnoujścia, a banerek z informacją o festynie z okazji
        dnia dziecka na głównej stronie ( żółty, na samej górze ) jest tam umieszczony
        już od dobrych kilku dni... Pozdrawiam:)
        • Gość: Artur Re: dzień dziecka IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 01.06.06, 21:27
          Carmelax, mi wcale nie chodziło o żadne na Ciebie wsiadanie. Między wierszami
          natomiast wyraźnie napisałem, że KOMUNA skończyła się jakieś 17 lat temu. I
          żadne, podkreślam, żadne "miasto" w woj. zachodniopomorskim nie organizowało
          Dnia Dziecka. Owszem, były różne imprezy okolicznościowe przygotowane przez
          przedszkola, szkoły, domy kultury, świetlice środowiskowe, ZHP, TPD a nawet...
          policję. Nigdzie do organizacji tych imprez nie włączało się "miasto" - Też
          pozdrawiam i mam nadzieję, że nie zabrakło Tobie pomysłu na umilenie tego dnia
          Twoim dzieciom:)
          • jusytka Re: dzień dziecka 02.06.06, 09:14
            Szczecin też nie organizował? bo z tego co słyszałam w mediach to tak.
            • jusytka Re: dzień dziecka 02.06.06, 09:40
              nawet link znalazłam serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3384814.html
              Inne miasta w naszym regionie, tez organiziowały podobne imprezy
              • Gość: Artur Re: dzień dziecka IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 02.06.06, 10:14
                Jusytka, przecież masz odpowiedź kto organizował Dzień Dziecka w Szczecinie:
                (...)Impreza potrwa do godz. 19. Wszystkie atrakcje są bezpłatne. Dzień Dziecka
                w Teatrze Letnim organizują Szczecińska Agencja Artystyczna i Pałac Młodzieży.

(...)Festyn przygotowuje zarząd miejski TPD i CHU Manhattan.

Zatem, imprezy, o czym pisałem wcześniej, nie organizowało... "MIASTO"
                • jusytka Re: dzień dziecka 02.06.06, 10:35
                  Chyba się pogubiliśmy w tym określeniu - Miasto. Wygląda na to, że władze miast
                  nie przygotowują ich bezpośrednio, tylko za pośrednictwem Pałaców Młodzieży
                  czy MDK u nas i innych firm, które mają w tym "interes".
          • carmelaxxx Re: dzień dziecka 02.06.06, 10:57
            miasto organizuje imprezy za posrednictwem roznych innych instytucji . wiekszosc
            miast organizuje takie imprezki. "Miasto" nie koniecznie oznacza ze organizacja
            imprtezy ma zajac sie np szereg radnych plus prezydent miasta.
            Jesli Artur Dzien dziecka kojarzy cio sie z komuna to serdecznie wspolczuje
            Twoim dzieciakom jesli je masz badz jesli je bedziesz mial. Ciekawa jestesm w
            takim razie co sadzisz o organizowaniu Dni Morza czy innych mijszych badz
            wiekszych imprezek? przeciesz na swuj sposob tez z kasy miejskiej ida pieniazki
            na Dzien policji, dzien Nauczyciela itd . czy to tez Cie az tak boli?
            • Gość: epik Re: dzień dziecka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.06.06, 10:23
              Carmela no dajżesz odetchnąć: swój przez litere u? Do domu i do ortografii ale już.
    • jusytka była super impreza :))) 04.06.06, 19:12
      Cóż może być bardziej atrakcyjne dla małych facetów jak policyjne motorówki i
      auta, gdzie mogli bezkarnie buszować, przejazd policyjnym motocyklem (!) czy
      akcja straży pożarnej? Świetna impreza :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka