Dodaj do ulubionych

Naturyści

16.06.06, 12:52
czy w pobliży dziwnowa są jakieś plaże naturystów, chętnie wybrałbym się na
taką plaże z czystej ciekawości zobaczyć jak to jest plażować się bez
niczego, może po tym zostałbym klubowiczem.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Naturyści 16.06.06, 12:55
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10121
    • przedziwna1 Re: Naturyści 16.06.06, 14:01
      Plazowac bez niczego jest wspaniale, pod warunkiem, ze wybierzesz odpowiednie
      miejsce...Tu sa tylko nieoficjalne miejsca, gdzie spotkasz golasa: plaza miedzy
      Dziwnówkiem a Łukęcinem i czasem, ale rzadko, miedzy Dziwnowem a Miedzywodziem.
      W sumie opalac sie nago mozna wszedzie o ile lezysz sobie za parawanem pod
      wydma. Wtedy nikogo nie razi twoja nagosc. Głownie chodzi mi o dzieci. Kilka
      razy bylam swiadkiem dzieciecego zawstydzenia na widok golego faceta ( bo naga
      kobieta jakos nie budzi az takich emocji - no u dzieci oczywiscie! :) ), a co
      bystrzejsze dzieciatka wytykaly golasa palcami wolajac: mamo ten pan jest goly!
      Coz ryzyko wlasne...
      • mazia75 Re: Naturyści 17.06.06, 11:35
        czy pójdziesz sam czy Z żona lubie was czytac to forum jest super dobrze ze
        takie istnieje
        • przedziwna1 Re: Naturyści 17.06.06, 14:39
          Ja tez sie ciesze z tego forum...ciekawe co odpowie Netbot :) na jego miejscu
          poszlabym jednak sama do tych naturystow...Dwa lata temu na plazy miedzy Dz. i
          Miedzywodziem codziennie popoludniami opalal sie nago pewien szczuply mezczyzna.
          Wlasciwie to sie nie opalal tylko chodzil sobie nagi po plazy, brodzil w wodzie,
          kapal sie. I podobalo mi sie w nim TAKZE :) to ze zaslanial swa meskosc
          recznikiem gdy tylko ktos przechodzil blisko niego. Ci ktorzy kladli sie w jego
          poblizu sami wiedzieli co robia i przed tymi sie nie zaslanial - ich decyzja. I
          wlasnie o taki takt i szacunek dla uczuc innych tu chodzi. Wtedy nagosc nie jest
          czyms sensacyjnym i negatywnym. Kazdy spiewac moze i oplac sie nago tez...:)
          • netbot Re: Naturyści 20.06.06, 05:43
            witam
            pewnie na tą plaże naturystów poszedłbym z żoną bo jakby się dowiedziała że
            poszedłem sam to "śmierć".
            W polsce jeszcze nie ma takiej mentalności co do naturyzmu jak np w niemczech,
            będąc często w lato u ciotki w Frankfurcie nad menem jeździliśmy na oddaloną od
            centrum starą zalaną żwirownie, gdzie bardzo dużo było niemców, oczywiście
            polaków też ale róznica w tym iż niemcy opalali się kompletnie nago a polacy w
            strojach plażowych ale nikt sobie nie przeskadzał ani nie raził w oczy innych,
            tutej potrzeba zmiany mentalności, u nas jest jeszcze tak że na widok golasa
            naplaży reagujemy jak na widok murzyna "000000000....golas/murzyn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka