mazia75 10.07.06, 20:30 czy ktos sie wie ile wynosi opłata klimatyczna za jedna osobe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzia20 Re: opłata klimatyczna 10.07.06, 21:09 Wydaje mi się, że opłata klimatyczna w weiększości ośrodków i domków jest już doliczona do ceny noclegu. Np. w ośrodku Marina (tego gdzie kamerkę podglądamy) w zeszłym roku opłata wynosiła 1,80zł dla dorosłych i 0,90zł dla dzieci, młodzieży i emerytów i NIE była wliczona w cenę noclegu Dla pewności zadzwoń do ośrodka czy też do właściciela domku gdzie będziesz mieszkać i spytaj. Pozdrawiam i jeszcze raz życzę miłego wypoczynku. To chyba już niedługo co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia75 Re: opłata klimatyczna 10.07.06, 22:46 no bedę w piątek u was i juz dzieci nie moga sie doczekac bedziemy jechac powoli bo słyszałam ze na drogach tłoczno i duzo wypadków pozdrawiam ijeszcze jedno jak ja wyczymam bez forum po urlopie bedzie co czytac . Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: opłata klimatyczna 11.07.06, 10:09 No Mazia, w piatek to rzeczywiscie bedzie tloczno, bo prawie caly Szczecin po poludniu leci na weekend nad morze. Ale moze Wy inna trasa do nas przyjedziecie, polecam trase przez Pojezierze Drawskie, choc wzdluz wybrzeza to wszedzie taki sam tlok...Uwazajcie na wariatow drogowych i szczesliwie przyjezdzajcie - Dz. czeka! Odpowiedz Link Zgłoś