Dodaj do ulubionych

terminal promowy to jaka stacja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:38
Tertminal promowy to jaka stacja dla pkp? Szukam połączenia z Wrocławia to
wychodzi na przykład samo Świnoujście lub odra lub port albo przytor?I co ja
mam biedny?Przy czym ten rozkład jest tak głupio skonstruowany że jak
wpisałem port to wyszło że nie ma takiego połączenia
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: terminal promowy to jaka stacja IP: *.range86-134.btcentralplus.com 28.10.06, 23:43
      stacja pkp -swinoujscie jest wlasnie do terminala promowego dalej juz sie nie
      da - wysiadasz przy samym promie - wsiadasz na prom i po 7 min. jestes w
      swinoujsciu - nie ma innej mozliwosci.
      • Gość: ogi ogi Re: terminal promowy to jaka stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 06:08
        Sorry zapomniałem powiedzieć że chodzi o promy Polferies,ale to chyba po drodze?
        Czyli przed stacją Świnoujście?
        • carmelaxxx Re: terminal promowy to jaka stacja 29.10.06, 10:20
          wysiadasz na stacji swinoujscie i trzeba dojsc sobie wzdluz torow tak jak by
          pociag mial dalej jechac i zobaczysz taki niebieski budynek i to jest wlasnie
          terminal :)
          • Gość: ogi ogi Re: terminal promowy to jaka stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:09
            a czy można puścić tam "wzdłuż torów" kobietę sama w dodatku z walizą na
            kółkach?
            • carmelaxxx Re: terminal promowy to jaka stacja 29.10.06, 17:27
              tak bo to nie jest daleko, aczkolwiek jak nie bedzie miala sily to zawsze na
              stacji kreci sie jakis tragarz ktory za pare zl pomoze, bynajmniej jest to na
              tyle blisko ze nie trzeba brac taxi.
              • Gość: ogi ogi Re: terminal promowy to jaka stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:02
                Ufff.Wielkie dzięki i pozdrowienia z Wrocławia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka