toffi12 23.01.07, 14:33 Macie jakieś fajne ,oryginalne pomysły na spędzenie tego wieczoru z ukochaną osobą ?Może będą one inspiracją dla innych, a może pomogą i przypomną o tym święcie, aby stało się szczególnie wspominanym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kUbA Re: Walentynki IP: *.swn.vectranet.pl 23.01.07, 20:02 najlepiej małpować amerykanów oni maja full pomysłow nie tylko na zimne walentynki. ja ze swoja dziewczynom bendę walentował w maju!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmelaxxx Re: Walentynki IP: *.uznam.net.pl 24.01.07, 10:34 no wlasnie walentynki powinny byc w bardziej sprzyjajacym meisiacu a nie w lutym nagorszym z miesiecy ! to juz chyba listopad bylby lepszy bo da sie na spacver isc. Ja te zobowiazkowo przekladam walentynki nie tylko dlatego ze zimno ale tez muj walenty daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Walentynki 08.02.07, 09:41 e tam gadanie, miło ogrzać serce w zimowy wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
kornik251 Re: Walentynki 08.02.07, 16:30 Wystarczy śledzic propozycje lokali rozrywkowych na ten wieczór, mieć deczko kasy i można się dobrze w tym dniu zabawić. Ja równiez preferuję nasz ciepły, miły i pachnący bzem i konwaliami maj dla zakochanych od ponurego i zimnego lutego! Cóż, ale wszystko jest kwestią gustu i mody a z tym się nie dyskutuje:) Odpowiedz Link Zgłoś