smutna66 10.06.07, 09:18 Rok temu ktoś pisałże w centrum Dzwowa działa Hot-spot czy predziwna możesz sprawdzić jaki w tym roku ma zasieg ,może większy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: Hot-spot 10.06.07, 11:38 Reymonta-Mickiewicza ( rejony szkoly podstawowej ), Wybrzeze Kosciuszki ( przystan jachtowa kolo urzedu miejskiego ), marina Polmax ( na zachodnim brzegu rzeki ) - tyle wiem ja. Musze poproscic kogos z laptopem zeby sprawdzil :) A zdjecia bedziesz wklejac na FFDziwnowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Hot-spot 10.06.07, 14:06 Zdiecia oczywiscie,że tak ,ja będę na ul. Kaprala Koniecznego jest tam jakas sansa ?to bym wzieła laptopa popytaj się Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Hot-spot 10.06.07, 14:09 Małe wyjasnienie w tamtym roku pisał mój mąz plaski6 ale tera ja przejełam pałeczkę i przed chwila sprawdziłam w foto-galerii,że tam sa nasze 3 zdięcia które wkleiłam rok temu to super.A moze już coś wiesz o jakiś koncertach w lipcu bo RMF-fm nie zawita do Was przed chwilą sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Hot-spot 10.06.07, 15:04 No to nareszcie wiem z kim gadam :)To jednak wzieliscie te domki na Koniecznego? Dobry wybor, blisko morza. Ale kurcze tam hotspot? Chyba ze na terenie jakiegos osrodka cos sie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Hot-spot 10.06.07, 18:29 No wzielismy te domki bo sa super zrobione ful wypas i do morza ilka kroów a i z psem nie ma problem.Problem byl tylko z tym ,że już w lutym wszystkie z dwoma pokojami byly zajęte i będziemy gniexdzic się w jednym,no ale jak bedzie pogoda jak rok temu to nou problem.mACIE JUŻ TEGO NOWEGO BURMISTZA? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpietk1 Re: Hot-spot 11.06.07, 09:33 na w tym roku bede wypoczywał na ul. Dziwnej 16-29.07 rowniez zabieram laptopa. Moze z tego cos wyjdzie. Postaram sie w wolnych chwilach wrzucac nowe fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: Hot-spot 19.06.07, 18:20 Wlasnie znalazłam w gazecie info ,że jednak tak jak rok temu bedzie w Dziwnowie koncertowe lato naj i radia zet.Odbedzie sie 29.07 i bedzie tyle atrakcji co przed rokiem Odpowiedz Link Zgłoś