15.06.07, 22:51
mam nadzieje ze jestes w stanie mi pomoc. Znajomi wyjezdzaja w sezonie 14.07
na
dwa tygodnie "na Wydmy". Ja planuje jechac z nimi oraz z moja dzidzia (10 m-
cy).
Problem jest taki iz ja nie mam zarezerwowanej kwatery. Jaka jest szansa ze
cos znajde
na miejscu na dwa tygodnie i co bys zasugerowala w tej okolicy.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: pomocy 16.06.07, 06:57
      Witaj :) moze byc ciezko szczegolnie w tym terminie, ale nie jest to niemozliwe
      bo sa jeszcze wywieszki "wolne pokoje". Niestety nie w najlepszych punktach Dz.
      Wejdz na interaktywna mape Dz. - link w opisie forum. Wybierz ulice i szukaj
      kwater polozonych dalej od centrum i dalej od morza czyli we wschodniej czesci
      Dz. lub po drugiej stronie rzeki ( Dziwna, numery powyzej 12, numery nizej to
      zwykle blokowisko ). Moze jeszcze cos znajdziesz tez na Osiedlu Rybackim, bo tam
      czesc kwater jest ze wspolnymi lazienkami, a takie kwatery schodza najpozniej.
      Jestem pewna ze uda Ci sie jesli tylko pojdziesz na kompromis dotyczacy
      wymagan. Z mala dzidzia i tak bardziej bedzie Ci zalezalo na bliskosci parku czy
      lasu niz plazy.
      Powodzenia milego urlopu :)
      • ewairla Re: pomocy 16.06.07, 22:54
        Kochana przedziwna.prosze dzwonilam na Koscielna 6. czy wiesz cos o tych
        kwaterach. Prosze cie o odpis, a jak bys mogla polecic mi cos innego , gdzie
        wiesz ze jest cos wolnego

ewairla@gmail.com
        • przedziwna1 Re: pomocy 17.06.07, 07:51
          Jesli znalazlas cos na Koscielnej to bierz, nie pytaj :) Tym bardziej ze to
          zaraz kolo osrodka Twoich znajomych. To ze znalazlas tam jeszcze wolne miejsce
          na 2 polowe lipca graniczy prawie z cudem, wykorzystaj to.
          Ja nie korzystam z kwater, wiec nie wiem jak sie na nich mieszka :)
          Nie wystepuje rowniez w roli "naganiaczki" rodem z dworca w Zakopanem :)
          Przykro mi jesli jestes zawiedziona
          • ewairla Re: pomocy 18.06.07, 15:21
            Przeciwnie ,wcale nie jestem zawiedziona, bardzo mi pomoglas. Postaram sie
            zrobic duzo zdjec i umiescic je na fotoforum. Mam nadzieje ze pogoda dopisze.
            ciekawa jestem jak Dziwnow zmienil sie przez te lata, ostatni raz bylam tam w
            1990...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka