Gość: miejscowa IP: 217.97.193.* 23.08.07, 08:04 Witam,czy macie w swoim otoczeniu miłych sąsiadów Napiszcie gdzie,przyda się kilka opinii i pochwał.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornik251 Re: sąsiedzi 23.08.07, 12:22 Miejscowa, te opinie o sąsiadach zamierzasz wykorzystać w kontaktach z CBA, ABW czy może z innymi służbami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowa Re: sąsiedzi IP: 217.97.193.* 23.08.07, 16:38 Pewnie jesteś z SLD ,w każdym pytaniu lub wątku wyczuwasz podstęp. Dla Twojej wyobraźni może to być nawet KGB.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kornik251 Re: sąsiedzi 24.08.07, 13:06 Nie bardzo rozumiem co ma... SLD do Twojego postu o sąsiadach??? Nie będę dociekać też, czy Ty może jesteś właścicielką magla, czy tylko bezrobotną podwórkową pleciugą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowa Re: sąsiedzi IP: 217.97.193.* 26.08.07, 21:24 A co ma CBA czy ABW?Piszesz ...po co ?Temat nie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desiree Re: sąsiedzi IP: *.range86-142.btcentralplus.com 04.09.07, 22:16 Ja mam miłych sąsiadów, na moim piętrze mieszka dziwka która zdradza swojego męża złodzieja który pracuje ciężko za 12 funtów na godzinę na budowie w Anglii. Kolo mnie mieszkają obiecujący nowi gangsterzy którzy chłoną wiedzę na temat sprzedaży dragów , ich używania.Na przeciwko, mała sąsiadka w końcu dorosła do stanika no i zaczęła sie puszczać nie gorzej niż jej mamusia. Pode mną mieszka sąsiad rogacz o kobiecych kształtach z puszczalską córką i żoną z UFO. Nowy sąsiad zaliczył już małą puszczalską sąsiadkę puszczalską, dalej mieszka rodzina którzy udają świętych,a ich hobby to podsłuchiwanie sąsiadów. Przez całe życie dorobili się gó..anego auta które jest ich symbolem luksusu. To naprawdę mili ludzie, bardzo kolorystyczni bez nich ten padół byłby szary i nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogoś sąsiadka Re: sąsiedzi IP: 217.97.193.* 06.09.07, 10:57 Ciekawa jestem jak siebie określisz?Całe twoje sąsiedztwo jest do d....y a tak sobie myśle, że to TY jesteś najgorsza z całego tego towarzystwa-jedż na bezludną wyspe -nikogo nie bądzie ,a i nikt na ciebie nie będzie musiał patrzeć!!!!!! ps.Przeczytaj swój post jeszcze raz i zastanów się nad sobą ,potrzebujesz psychologa albo kogoś kto ci uzmysłowi jakim jesteś BEZNADZIEJNYM przypadkiem CZŁOWIEKA Odpowiedz Link Zgłoś