lag2 16.10.07, 20:26 Witam. Mama zarejestrowała mnie do okulistyka narodowości Pers na Gródku. Czy ktoś tam był i może mi go polecić ? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahahhahahhahhahah Re: Optyk Pers.... IP: 217.97.193.* 17.10.07, 00:43 Kto to okulistyk? Co to za narodowosz Pers? Gdzie jest Gródek? hahhahahahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Optyk Pers.... 19.10.07, 01:35 A ten okulistyk narodowosci perskiej jakim mowi jezykiem? Pewnie urdu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Optyk Pers.... IP: *.uznam.net.pl 19.10.07, 13:01 Skoro narodowości perskiej to raczej po persku... Ale z całą pewnością mówi również po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Optyk Pers.... IP: *.uznam.net.pl 19.10.07, 10:04 a może do weterynarza?he he i nie ciebie a twojego kota Persa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Optyk Pers.... IP: *.uznam.net.pl 19.10.07, 13:08 Ja byłam i polecam. Wcześniej leczyłam się u pewnej p. okulistki co tylko niestety pogorszyło stan (w dodatku mało sympatyczna i wyniosła). Okulista na Grodku przepisał mi nowe inne leki i zapalenie szybko ustąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś