Dodaj do ulubionych

Chętnie poznam

IP: 80.54.123.* 27.04.08, 12:37
Mieszkam w Świnoujściu od niedawna. Chętnie poznam kulturalne,
wesołe Osoby (bez względu na płeć)w wieku ok. 40-55 lat w celu
kontaktów koleżeńskich.Jestem kobietą. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Chętnie poznam IP: 217.97.193.* 27.04.08, 17:20
      Tu nie ma takich. Wszyscy w Londynie.
      • Gość: kokon Re: Chętnie poznam IP: *.184-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.04.08, 17:41
        albo w Belgii ;-)
      • Gość: bb Re: Chętnie poznam IP: 80.54.123.* 27.04.08, 21:42
        właśnie Ciebie chętnie poznałabym "hehe". Lubie takich wesołych
        dowcipnisiów.
        • Gość: hehe Re: Chętnie poznam IP: 217.97.193.* 27.04.08, 23:06
          Skad wiesz ze juz sie nie znamy...?
          • Gość: bb Re: Chętnie poznam IP: 80.54.123.* 28.04.08, 01:10
            Wiem ! bo nikogo tu nie znam. Ale Ty jestes pewnie pokolenie
            młodszy, bo u tych starszych ....poczucie humoru odchodzi z wiekiem,
            niestety.
            • Gość: hehe Re: Chętnie poznam IP: 217.97.193.* 28.04.08, 01:18
              Zdradze tylko tyle ze 3 z przodu jest. Niestety. Poczucie humoru nie
              u wszystkich odchodzi z wiekiem, znam wielu staruszkow
              usmiechnietych od rana do wieczora. To juz kwestia charakteru.
              • Gość: do hehehe he he to okularnik zezowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:01
                ktory od rana do wieczora wypisuje pierdoly
                • Gość: bb Re: he he to okularnik zezowaty IP: 80.54.123.* 28.04.08, 09:44
                  Weseli staruszkowie są.....ale mnie chodzi o takich, co od rana do
                  wieczorz gadają pirdoły. Bo u mnie w rodzinie to jest genetyczne. I
                  bez tego nie potrafię życ.....choć też już STARUSZKA JESTEM.....hi
                  hi hi
                  • carmelaxxx Re: he he to okularnik zezowaty 28.04.08, 10:28
                    ooo strasznie milo ze sa starsi ludzie z poczuciem humoru bo smutasom ciezko sie
                    zyje :)
                • Gość: hehe Re: he he to okularnik zezowaty IP: 217.97.193.* 28.04.08, 10:33
                  Nie kazdy musi byc taki jak ty. Czy pisze pierdoly czy nie to juz
                  moja sprawa-nie musisz ich czytac ponuraku. Nie lubie ludzi bez
                  poczucia humoru, pelnych jadu i nienawisci,ktorzy w ten sposob lecza
                  swoje kompleksy.
                  • Gość: bb Re: he he to okularnik zezowaty IP: 80.54.123.* 28.04.08, 12:14
                    A do kogo miły he he tak pije ? Chyba to nie do mnie było? Ja tu
                    się "pierdołami" zachwycam.....a tu nagle cak....zimny prysznic na
                    głowę, i to ma być początek miłego tygodnia????
    • Gość: Aa myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:03
      Wesoły i bez kompleksów, tak wnioskuję z jego wpisów na forum, nie
      tylko w tym wątku...i myślę że się nie myle?? Prawda hehe? Bb-
      pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!
      • Gość: hehe Re: myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: 217.97.193.* 02.05.08, 10:11
        Nie mylisz sie nic a nic. Niektorzy nie znaja sie na zartach i sa to
        ludzie bardzo ubodzy. A ja i tak mam to gdzies i robie swoje hehe
        • Gość: Aa Re: myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.05.08, 01:04
          Hehe , skoro liczba 3 jest pierwsza liczbą okreslająca Twój wiek ,
          to rozumiem że urodziłeś się w latach siedemdziesiatych...Czy był
          to może rok 1972?
          • Gość: hehe Re: myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: 217.97.193.* 03.05.08, 01:42
            O nie nie moja droga nie 72. Pozniej troche. Ale i tak za wczesnie.
            Szkoda, ze nie 92 eeeeeeeeeeecccccccchhhhhhhhhhhhhhh..........
            • Gość: Aa Re: myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:41
              Wiesz hehe, spójrzmy na to z innej strony......lata siedemdziesiąte to były
              dobre lata. Przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę, gdy zaczynam myśleć że szkoda
              że urodziłam się za wcześnie(tak, tak-też mam takie myśli)
              Pozdrawiam !
            • Gość: Aa Re: myślę że hehe to całkiem w porzo człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:50
              A tak wracając do Twojego wcześniejszego wpisu sprzed kilku dni, to masz racje
              że trzeba na życie patrzeć z humorem , inaczej nie da sie żyć. Jest takie
              powiedzenie -Jeżeli życie podsuwa Ci stale same cytryny - zrób z nich lemoniadę!!!

Była też taka piosenka, w tłumaczeniu z angielskiego brzmi to mniej więcej tak -

Ukradli Ci buty?
              Masz jeszcze skarpetki....
              Nie bój się więc wyruszyć w drogę
              Gdyż...wszystko zależy od punktu widzenia!
              • Gość: bb Fajnie ,że się wesoło bawicie... IP: 80.54.123.* 13.05.08, 22:42
                ...na moim wątku, a ja nadal czekam na poznanie miłych ludzi, abym
                mogła też czasem zobaczyć kogoś wesołego na "realu".
                Ah.....te lata siedemdziesiąte, były cudowne! Było się
                wtedy....takim młodym! hehe.....
                • Gość: do he he he ale ty wogole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 22:53
                  nie masz poczucia chumoru jezeli juz to cyniczme wypowiedzi
                  niezadowolonego z zycia ludka.
                  • Gość: hehe Re: ale ty wogole IP: 217.97.193.* 14.05.08, 09:25
                    Nie rozumiem tego zdania. Tlumacza poprosze!
                    • Gość: Aa Re: ale ty wogole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:40
                      Wiasz hehe, myślę że ten -gość- bredzi !

Czy jest na forum lekarz?Dla -gościa-???

Pozdrowienia dla wszystkich.
                • Gość: Aa Re: Fajnie ,że się wesoło bawicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:44
                  Bb, chętnie Cię spotkam i pogadamy....Ja co prawda nie mieszkam w
                  Świnoujściu, ale wpadam tu pare razy w roku. Moim marzeniem jest
                  wyniesienie się z mojego miasta(700 tys. mieszkańców- zgadnij co to
                  za miasto.........) i wprowadzenie sie do Świnoujscia.Tu będę
                  szczęśliwa, wiem to......

Pozdrawiam Cię !!!
                  • uznam4 Dzięki! Cieszę się, z tak miłej odpowiedzi 17.05.08, 00:08
                    Ludzie piszą, dyskutują, sprzeczają się o całkiem coś innego....i
                    wreszcie Ktoś miły rozsądnie odpowiada. Dzięki. Ja też kiedys
                    bywałam tu w Świnoujściu kilka razy w roku.
                    Ucieszę się z Twojej odpowiedzi na moją skrzynkę pocztową.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Aa Re: Dzięki! Cieszę się, z tak miłej odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:51
                      Też sie cieszę, podaję Tobie mój numer gg 11866961. Podaj mi proszę
                      Twój adres mailowy. Na gg zaglądam co 2 dni.
                      Pozdrawiam serdecznie.I czekam!
                      • Gość: bb Re: Dzięki! Cieszę się, z tak miłej odpowiedzi IP: 80.54.123.* 17.05.08, 22:59
                        Witam serdecznie.
                        Mój adres: uznam4@gazeta.pl
                        Na gg niestety, nie zaglądam wcale. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka