Gość: Jola IP: 217.97.193.* 28.01.09, 00:36 Kobiety i dziewczyny pomóżcie. Chcę obciąć swoje długie włosy a nie chcę iść do pierwszego lepszego fryzjera lub trafić pod nożyczki uczennicy. Jak wiadomo to bardzo ważna sprawa :) Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ścięta Re: Dobra fryzjerka, dobry fryzjer IP: 80.54.123.* 28.01.09, 00:44 Jeżeli już koniecznie chcesz ściąć Twoje długie włosy, to polecam Magde na ul. Wojska Polskiego w przyziemiu obok kiosku. Ona ma pojęcie o strzyżeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Dobra fryzjerka, dobry fryzjer IP: 217.97.193.* 28.01.09, 13:16 Ja polecam p.Halinkę ze studio 5,na Konstytucji wejście tak z boku jak do słowianina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dobra fryzjerka, dobry fryzjer IP: 217.97.193.* 06.02.09, 09:53 Słyszałam, że Krzysztof Bednarz jest niezły. Wie ktoś gdzie on ma swój salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Dobra fryzjerka, dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 13.02.09, 17:21 TYLKO NIE UZNAM!!! TAM MI DZIEWCZYNA SPALILA WLOSY I KRZYWO OBCIELA!! TERAZ CHODZE DO SALONU "PIEKNE WLOSY" PLAC WOLNOSCI 6 ( PASAZ NA PRZECIWKO PUCHATKA) TAM FARBUJE I PRZEDLUZAM WLOSY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lishcxnbjkdvcehcv tylko nie PIEKNE WLOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:21 tam mi zrobila baba plame na glowie, jak przyszlam do poprawki do powiedzial jej beczelny mąz widocznie wiercila pani sie i machala glowa.... Polecam Iwonke z salonu na wladyslawa 4. Dokladnie solidnie i ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: tylko nie PIEKNE WLOSY IP: *.uznam.net.pl 15.02.09, 19:40 zawsze pokazuja w tym salonie jak wyszly wlosy z kazdej strony to dziwne ze nie zauwazylas tej plamy ich salon jest bardzo znany w miescie watpie ze wypuscili by klijentke z plama na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama... Re: tylko nie PIEKNE WLOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:58 Plama na glowie.. Teraz dokladnie tlumacze, zle zrobione pasemka spowodowaly zsuniecie sie pasm i zlanie sie farby , nikt nie siedzi i nie ogląda kazdego pasma wlosów zwlaszcza z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
lei.sure Re: tylko nie PIEKNE WLOSY 04.05.09, 12:54 A "Twój Styl"? Słyszałam, że dobry, może ktoś napisać coś? Odpowiedz Link Zgłoś