Dodaj do ulubionych

dj czy zespol? na przyjeciu weselnym

IP: *.uznam.net.pl 03.02.09, 10:48
no wlasnie, kogo byscie wybrali, dj czy zespol

i czy mozecie kogos polecic? kogos sprawdzonego,kto bedzie Nam albo
puszczal piekne kawalki albo pieknie spiewal?

z góry dziekuje
PRZYSZLA PANNA MLODA 18.07.2009
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.bredband.comhem.se 03.02.09, 11:07
      polecam zespól...dj...to wiocha...

dobry zes´pól potrafi zagrac z 50 przebojów....
      • Gość: hehe Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: 217.97.193.* 03.02.09, 13:50
        Polecam moj ulubiony zespol Tokio Hotel!
        • Gość: fiona Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.uznam.net.pl 03.02.09, 18:13
          hehe ,to moze daj namiary ,co?:/
          • Gość: shummir Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.slowianin.pl 03.02.09, 18:40
            Ja tez mam wesele w sezonie:) my wybraliśmy dj. Prowadzil wesele u
            mmojej znajomej i był świetny,goście bawli sie do rana, wszyscy na
            parkiecie, umiał zabawić itd. Goście byli zachwyceni. Dlatego go
            polecam. Gdybyś chciała to dam namiary. W jakim lokaku bedziesz miec
            wesele?
            Pozdrawiam
            • Gość: Magdalena Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: 89.204.227.* 19.02.09, 18:39
              Mam ten sam klopot....chciałabym dj ale nie mam żadnego na oku.My
              bedziemy mieli weselicho najprawdopodobniej w bryzie... prosilabym
              takze o namiary... magda644@op.pl
              pozdrawiam
              • Gość: shummir bryza IP: *.slowianin.pl 19.02.09, 20:23
                Slyszalam ze w bryzie nie jest za wesolo, poniewaz po północy ludzie
                (mieszkający naprzeciw) skarżą sie na głośną muzykę i raczej wesela
                do rana to tam nie zrobisz.Kameralne tak do 40 osób, ale porozmawiaj
                z kierownikiem bo moja kolezanka robila tam wesele i po 2 w nocy
                musieli sciszyc muzykę:(
                • Gość: 66 Re: bryza IP: *.uznam.net.pl 21.02.09, 03:36
                  bryza to nieporozumienie.Zapytajcie lepiej w Scenie , Konstelacji (polecam
                  gorąco) albo w Warcie(TEŻ POLECAM, JESZCZE BERDZIEJ GORĄCO). w ostateczności
                  Centrala lub Albatros na małej sali.Ambiennte jest też bardzo ważne!!!fscband.pl
                • Gość: grace10 Re: bryza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 17:04
                  Można robić wesele bez problemu. 60-70 osób sala pomieści.My mielismy wesele do rana.
                  Trochę muzyka ciszej, ale bez przesady. Jak głośno ryczy, to pogadać nie można. Było super.polecam
    • Gość: ochocki-music Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.uznam.net.pl 21.02.09, 02:32
      WESELE to nie tylko D.J i nowoczesna muzyka, ale mieszane towarzystwo (ukochana
      babcia, mama i dla wszystkich naprawdę coś wyjątkowego a zwłaszcza dla młodej
      pary, czyli dla was).fscband.pl
    • Gość: wioletta i mariusz Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.uznam.net.pl 21.02.09, 03:04
      polecam w ŚWINOUJŚCIU, orkiestrę www.fscband.pl, to na pewno dokładna nazwa, bo
      grali u nas na weselu i mam ich wizytówkę. Grają po prostu zajebioza (za
      przeproszeniem), bo naprawdę nie wiem jak to określić!WYJĄTKOWE
      WYDARZENIE!PRZEBIERAJĄ SIE W PERUKI I KAPELUSZE A I ŚPIEWAJĄ SUPEROWO.polecam z
      całego serca.MUZYKA wywalona i nie tylko taka weselna ale naprawdę na wysokim
      poziomie.wiolka i mario

aha- są trochę drożsi, ale naprawdę warto!!!
    • Gość: iza Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.uznam.net.pl 21.02.09, 03:22
      fajnie grają les visages a zwłaszcza ta pani. robi super konkursy i śpiewa
      orginalnie!!!polecam!!!iza ze świnoujścia
      • Gość: już mężatka :) Re: dj czy zespol? na przyjeciu weselnym IP: *.uznam.net.pl 21.02.09, 16:20
        ja miałam wesele prawie 8 lat temu ale też miałam dylemat czy wybrać dj czy
        orkiestrę, padło na orkiestrę i to był bardzo dobry grał u nas zespół voices z
        Nowogardu sa nie do podrobienia :) a sama zabawa odbyła się w ośrodku Grodek
        rownież polecam, duża sala dobra kuchnia miła obsługa, poza tym pokoje do spania
        dla przyjezdnych na miejscu, parking i duży teren na który moża wyjść się
        przewietrzyć i nikomu nic nie przeszkadza

życzę udanych przygotowan i wspanałej zabawy w tymm ważnym dniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka