Dodaj do ulubionych

Szukamy noclegow w pensjonacie od 2.08 do 9.02

IP: *.as.kn.pl 28.07.09, 19:22
Szukamy noclegow w pensjonacie od 2.08-9.08 w cenie do 150zł za
pokoj dwuosobowy z wygodami.

olo.s@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Re: Szukamy noclegow w pensjonacie od 2.08 do 9.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:38
      buhhahahahahahahahaah.
      z wygodami debilu to plci sie 150 ale od osoby.
      za 150 zl to dostaniesz klitke i to z 700 m do plazy.
      Kmiocie
      • Gość: ciekawski czy takich buraków jak powyżej można IP: *.uznam.net.pl 28.07.09, 21:50
        eliminowac w jakiś sposób? Chodzi o IP Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        • Gość: ff Re: czy takich buraków jak powyżej można IP: 217.97.193.* 28.07.09, 21:59
          niestety może niezbyt uprzejmie, ale jednak prawdę Ci napisano, trochę nierealne
          ceny podajesz, jak chcesz taką cenę to zapomnij o wygodach
          • wislok1 Eee 28.07.09, 23:12
            Zgadzam się z przedmówcą.
            W Ahlbecku jak powiesz, że chcesz za 150 zloty = mniej niż 40 euro pokój w pensjonacie z wygodami,
            to dostaną ataku śmiechu.
            Tam zabulisz minimum 100 euro ( jak będziesz miał szczęście ).
            A przy tym 300 stówy w Świnoujściu to ekstra promocja, wierz mi standard pokoju z wygodami będzie IDENTYCZNY
            • carmelaxxx Re: Eee 28.07.09, 23:15
              za 200 zl moze znajdziesz...ale nie w sezonie . W sezonie w pensjonacie nie
              znajdziesz bo pensjonaty tanie nie sa , bo w pensjonacie wygody to standart.
              • Gość: ff Re: Eee IP: 217.97.193.* 29.07.09, 08:53
                www.hotel-belweder.pl/cennik.htm
                • Gość: znawca w tym roku faktycznie jest biedota w swinoujsciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:11
                  atakuja pokoje za 40 zl z wspolnymi lazienkami.
                  Pensjonaty w cenach 250 zl za pokoj z lazienką tak zapachane nie są.
                  Spokojnie znajdziesz maly apartament w cenie 350 zl ./za noc
                • wislok1 Re: Eee 30.07.09, 23:10
                  Belweder ma bardzo kiepskie opinie gości ( sprawdźcie sobie w necie )
                  • Gość: ff Re: Eee IP: 217.97.193.* 31.07.09, 08:35
                    Ja nie reklamuję belwederu, tylko wkleiłam ceny dla porównania z wyobrażeniami
                    wrocławian, sama nie wiem jak tam jest, bo śpię we własnym domu a nie pensjonacie
                    • Gość: Oni z Wro Wszystkim serdecznie dziekuje za odp IP: *.as.kn.pl 31.07.09, 13:33
                      Dziekuje za uwagi ktore panstwo do nas skierowaliscie.Nawet temu
                      panu ktory nas tak ostro zwyzywał w sumie nie wiem za co poniewaz
                      nie znalismy realnych cen noclegow w Swinoujsciu.Zrezygnowalismy z
                      pobytu w Waszym miescie na korzysc Chorwacji.Za podobna cene mamy
                      tam gwarancje pogody,pieknego apartamentu i czystego morza.Jak nam
                      sie uda wygospodarowac kilka dni urlopu we wrzesniu to wtedy na
                      pewno wskoczymy do Swinoujscia.Pozdrawiam.
                      • Gość: bartek Re: Wszystkim serdecznie dziekuje za odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:26
                        I bardzo dobrze zrobiliscie !
                        Coś za bardzo pensjonaty nad Bałtykiem się
                        cenią . Morze zimne ,bez gwarancji pogody ,
                        miasto takie sobie - wakacje za granicą
                        będziecie Państwo na pewno lepiej wspominać :)
                        Miłego wypoczynku !
                        • Gość: prawda sa pensjonaty za 50-80 za pok´´oj 2 -osoby IP: *.bredband.comhem.se 05.08.09, 18:28
                          ale trzeba zamawiac przed sezonem,
                          • Gość: tessssss Re: sa pensjonaty za 50-80 za pok´´oj 2 -osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 08:59
                            Sratatatatata.
                            Chorwacja nie jest taka juz tania, zarcie drogie jak cholera.
                            Poza tym apartament to koszt rowniez 300 zl /4 os.
                            i hmm dojazd, poza tym plaze tragedia kamienie ...
                            a w Swinoujsciu cieplo.
                            sa wille tez po 130 zl./os to nie jest drogo, w wiekszosci jedna
                            prym wioda pokoiki 2 km od plazy z wpolna lazienką polacy chyba
                            lubia stac w kolejce do klopa...
                      • wislok1 Taa 06.08.09, 22:22
                        Ja w tym roku byłem na Słowacji,
                        70 euro za pokój w 3 gwizadkowym hotelu na południu,
                        w cenie śniadanie, kolacja ( fullwypas- takiej ilości bardzo dobrego żarcia wcześniej nie jadłem ),
                        basen kryty i otwarty, sauna, jacuzzi.
                        Dojazd krócej niż nad polskie morze, do Wiednia 1,5 godziny drogi, na Węgry pół godziny
                        • Gość: sdfghjkl.; Re: slowacja nie ma morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:24
                          jalopie
                          • wislok1 Zauważyłem 07.08.09, 22:43
                            Ale ja pojechałem na fajne baseny, a nie nad morze.
                            Świnoujście lubię, byłem tam 3 ostatnie lata, ale starczy.
                            W Świnoujściu jak pada deszcz, zostają termy w Ahlbecku,
                            a to trochę bez sensu jechać przez cały kraj aby trafić na kryty basen. No i drożej niż Słowacja to wychodzi
                            • Gość: ktos jak sie nie ma pieniedzy to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:31
                              siedzi sie w domu a nie szuka komfortu za grosze.
                              nikt nie bedzie wynajmowal przy plazy apartamentu za 100 zl bo tyle
                              kosztuje kawalerka w miescie z 2 km do plazy
                              • Gość: cc Re: jak sie nie ma pieniedzy to IP: 217.97.193.* 08.08.09, 11:59
                                gościu, ale ludziom się wydawało, że taniej w polsce bez gwarancji pogody
                                wypoczną, mylili się, więc wydadzą tyle samo ile wydaliby przy realnych cenach w
                                polsce tylko w chorwacji.

Po co takie teksty wypisujesz? było pytanie, była odpowiedź, wyskakujesz jak
                                filip z konopi nie na temat pokazując swoją nieuprzejmość, kompleksy masz>?
                              • wislok1 Jak się ma pieniądze, to się nie przepłaca 08.08.09, 22:43
                                Gdyby w Świnoujściu za te same pieniądze jak na Słowacji był fajny hotel z basenami, to bym wybrał Świnoujście
                                • wislok1 Re: Jak się ma pieniądze, to się nie przepłaca 08.08.09, 22:45
                                  Ale jest taki ? Ja nie znam hotelu za 300 za pokój z takimi warunkami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka