fionusia.23
07.10.10, 15:58
Od 1,5 tyg jestem szczęśliwą właścicielką 6,5 tygodniowego szczeniaczka. Moja fionka jest strasznie kochanym psiaczkiem i bardzo mądrym. Strasznie piszczy gdy chce się załatwić wie gdzie ma robić. Oczywiście siusiu zdarzy jej się jeszcze zrobić gdzieś w innym miejscu ale jest malutka więc jej wolno nie karcimy za to. Poza tym gryzie domowników niemiłosiernie aczkolwiek gdy sie jej powie nie wolno przestaje ale nie zawsze stad pytanie do Was czy wasze szczeniaczki też podgryzają domowników. I jak sobie z tym radzicie. Druga sprawa to pierwszy spacer nasza milusińska miała dopiero pierwsze szczepienie drugie mamy 16 pażdziernika. Kiedy mozna z psiakami wychodzić na dwór bo ona biega po balkonie i tak jej się chce wyjsć na trawke. Co dajecie swoim milusińskim do jedzonka? Nasza fionka gdy właścicielka odstawiła ją od mamy dostawała karme darling z puszki wiem wiem straszne gdy ją wzieliśmy to strasznie wymiotowała i miała biegunki ale przerzuciliśmy ją od razu na Royall Starter i momentalnie było lepiej teraz jest tylko na suchej karmie i czasami je serka danio (Uwielbia )ale chciałabym jej urozmaicić dietkę.Co proponujecie. Serdecznie Pozdrawiamy