Dodaj do ulubionych

tragedia :(

05.12.10, 20:23
dzis podczas spaceru z moim labladorkiem biszkoptem zarwał sie pod nim lód sad nie udało się go uratować... był wspaniałym psem...teraz w domu grobowa atmosfera, każdy płacze po kątach a jeszcze kilka godzin temu wszyscy sie smiali podczas zabawy z biszkopcikiem crying
Obserwuj wątek
    • tenshii Re: tragedia :( 06.12.10, 08:41
      Przykro mi bardzo.
      Niestety jeden łyk takiej lodowatej wody i pies nie żyje sad

Rok temu to samo zdarzyło się we Wrocławiu. Kaizen wpadł pod lód. Właściciel i inne osoby rzuciły się na ratunek ale było za późno.

Niech to będzie przestrogą dla innych właścicieli psów.

A Was bardzo mocno tulę i współczuję
    • zaba737 Re: tragedia :( 06.12.10, 10:29
      współczuje takiej sytuacji
      • monikab1975 Re: tragedia :( 06.12.10, 11:25
        Bardzo mocno Wam współczujęsad Trzymajcie się, ciężko cokolwiek pisaćsad
    • mampka Re: tragedia :( 06.12.10, 14:21
      Strasznie mi przykro z powodu Waszej straty. Przytulam.
    • piotr.iwo Re: tragedia :( 07.12.10, 10:22
      Straszne !!!!!!!! Aż się nie chce wierzyć, że te wspaniałe pływaki coś może spotkać sad((( Bądźcie dzielni
    • agoolec1 Re: tragedia :( 08.12.10, 16:47
      szalenie mi przykro i łączę się w bólu,ale wchodząc na lód trzeba trzy razy się zastanowić,szkoda psiny,niestety przez głupotę właściciela
      • hermes531 Re: tragedia :( 09.12.10, 18:43
        to nie była głupota właściciela. zanim 1. raz w tym roku wpuściłem psa na lód najpierw sam musiałem go sprawdzić. chodził tam codziennie,a tego feralnego dnia już raz tam był i wszystko było wporządku...a drugim razem niewiedzieć czemu lód sie załamał mimo że przez parwie 2 tygodnie były u nas spore mrozy. prosze mnie nie obrażać. i dziękuje wszystkim za słowa wsparcia i otuchy.
        • kasiulek997 Re: tragedia :( 09.12.10, 19:41
          Myslę że tu nikt nikogo obrazić nie chce bo doznaliście wielkiej straty i każdy z nas to rozumie. Chodzi o to że lód to nie miejsce do zabawy dla psów i ludzi,jest to niebezpieczne miejsce.
          • ewunia4444 Re: tragedia :( 10.12.10, 17:24
            wspołczujesad proszę sie trzymac dzielnie....
    • rokitekilexy Re: tragedia :( 21.10.11, 18:32
      ojeju crying bardzo współczuję crying pewnie go kochałaś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka