kasiolekkk 02.06.09, 19:34 Juz niedlugo dostane na tym forum tytul nawiekszego PYTACZA nic tylko pytam i tak bedzie i tym razem: do ktorego miesiaca nalezy nosic labka po schodach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: Schody i maly labek 02.06.09, 19:41 Pytaj pytaj W sumie najlepiej jak długo dasz radę w czasie szczenięctwa. Byle się tylko nie przyzwyczaił. No i nosić to raczej tylko w dół, bo jak pies schodzi ze schodów to obciąża sobie bardziej stawy niż wchodząc. Wchodzić w sumie może sam Odpowiedz Link
tequ-illa Re: Schody i maly labek 03.06.09, 07:38 Niby się przyjęło,tak mówią że do 5-6 m-ca. Poza tym tak jak pisze moja poprzedniczka - jak dasz radę to jak najdłużej Ja mieszkam na parterze, moja Godzilla co prawda ma do pokonania może z 10 schodów - ale taszczyłam ją gdzieś tak do 5,5 miesiąca - dalej nie dałam rady Odpowiedz Link
gochapu Re: Schody i maly labek 03.06.09, 09:48 Jak najdłużej, ale musisz szanować swój kręgosłup. My nosiliśmy swojego psiaka do 6 miesiąca. Trzymaj wagę psa (!) i będzie dobrze. Odpowiedz Link
meta05 Re: Schody i maly labek 03.06.09, 19:46 podobno tylko gdyby pies schodził i wchodził po kilkadziesiąt razy to dopiero mógłby się czegoś nabawić Odpowiedz Link