piotr.iwo 07.07.09, 14:12 Kochani! Może ktoś z Was był w jakimś przyjaznym miejscu dla ludzi i psów nad jeziorem lub morzem? Chciałbym z nim wyskoczyć na parę dni aby się wyszalał i wypływał a ja wreszcie wyspał Podajcie proszę parę namiarów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mta22 Re: Wyjazd z labkiem 07.07.09, 20:41 my jeszcze nigdzie z Ronim nie byliśmy bo ma dopiero 4 mce. Wyskoczyłam tylko na kilka dni do Ustki, przeszłam kilka ośrodków wczasowych w poszukiwaniu czegoś na przyszły rok. I znalazłam domki w lesie, blisko morza, troszkę dalej od centrum, najbardziej spodobało mi się to, że otacza je kilka hektarów lasu za psa się nic nie płaci, domki są 3-5 osobowe i wynajecie kosztuje 200zl. Uważam , ze to bardzo atrakcyjna cena a miejsce idealne dla rodzin z psami. zaznaczam, że jeszcze nigdy tam nie byłam więc nie wiem w jakim stanie są domki, rozmawiałam tylko z Panią w recepcji. Oto link: www.albatros-ustka.afr.pl Odpowiedz Link
tenshii Re: Wyjazd z labkiem 08.07.09, 12:51 U Pani Małgosi jest bardzo fajnie. Lasy, wielkie jezioro. I nawet jak nie pozwolą wejść z psem na zwyklej plaży dla ludzi, to możecie maszerować brzegiem po lasach i tam gdzieś prosto z lasu do wody wejść Polecam Odpowiedz Link
dg77 Re: Wyjazd z labkiem 09.07.09, 11:01 My jeździmy do Piasków na Mierzeji Wiślanej - taka nadmorska dziura pełna uroków - tylko trzeba uważać na dziki - chociaż mój Biszkopt udaje, że ich nie widzi - one odwdzięczaja się tym samym - my jeździmy do:www.sloneczko.mierzeja.pl/ Pozdrawiam, Odpowiedz Link
annietess Re: Wyjazd z labkiem 10.07.09, 11:11 A my jedziemy na Półwysep Helski do Kuźnicy, tam w bardzo wielu miejsca przyjmują z psami (bez dopłat). morze.turystyka.org.pl/wyniki.php?miejscowosc=9&typ=&szukaj=&x=34&y=14 Odpowiedz Link
mmonika33 Re: Wyjazd z labkiem 21.08.09, 11:12 Ja polecam Wysowa zdrój osrodek "zacisze" .Tam są domki.blisko potoki górskie,mnóstwo łąk ,pies za darmo.Jest zrobiona na ośrodku specjalna polana z pieskami . Odpowiedz Link