374.4ww 12.10.10, 19:14 dawno nie byłyśmy na pogaduchach przy kawie! Nie mam niestety Twojego telefonu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyhawke12 Re: Ladyhawke 12.10.10, 21:06 Ja bardzo chetnie sie z Toba zobacze, brakuje mi naszego łażenia i ogladania, no i najbardziej własnie pogadania przy czyms teraz ciepłym. Niestety najblizsze dni są trudne dla mnie ratujemy psicę najblizsze dni sa straszne, nie wiem czy nasze starania cos dadza. ------------------------------------------- "Z kobietą nie ma żartów - w miłości czy w gniewie. Co myśli, nikt nie zgadnie; co zrobi nikt nie wie" Odpowiedz Link
374.4ww Re: Ladyhawke 12.10.10, 21:20 ostatnio widziałyśmy sie....ho, ho, Zatem ratuj biedną psicę, będę czekać cierpliwie. buziaki, ucaluj swoje Młode ode mnie. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Ladyhawke 12.10.10, 21:49 Ja mam chyba twoj numer to posle sms-ka, narazie jest ciezko i strasznie. ------------------------------------------- "Z kobietą nie ma żartów - w miłości czy w gniewie. Co myśli, nikt nie zgadnie; co zrobi nikt nie wie" Odpowiedz Link