inna_nowa_ja 30.12.11, 19:41 ja się posypałam przez stres, schudłam i gęba mi się zrobiła jak harmonia, taka sucha i pomarszczona, poza tym źle sypiam a Wy? Lepiej wygladacie czy gorzej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwi-na356 Re: Forma fizyczna 30.12.11, 19:55 ja po rozwodzie to zaczełam tyć najgorsze mineło wiec i stres troche opadł ale nie do takiego stopnia żeby móc powiedzieć spokój,twarz mam bladą i jakąs taką wymęczoną oczy siene ehhh to są efekty rozwodu a gdzie tu niby ta nowa twarz po rozwodzie nowe zycie ... Odpowiedz Link
nowel1 Re: Forma fizyczna 31.12.11, 00:15 Na pewno mam mniej obrzęków pod oczami, tych od płaczu. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Forma fizyczna 31.12.11, 00:25 nowel1 napisała: > Na pewno mam mniej obrzęków pod oczami, tych od płaczu. No i znów mam tak samo jak Ty Odpowiedz Link
ania331 Re: Forma fizyczna 31.12.11, 00:37 przed i w czasie rozwodu tak schudłam, że znajomi myśleli że rak mnie zżera. Dopiero po ok roku zaczełam wyglądać jak człowiek i co najważniejsze poczułam sie atrakcyjna. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Forma fizyczna 31.12.11, 07:38 Mnie kumpel dwa dni temu (po obejrzeniu moich fotek z wigilii) powiedział, że wygladam nawet ok, tylko straszne wory pod oczami. Spytał nawet, czy mnie nie pobili w czasie tej wiliji.. Ot stresy.. Odpowiedz Link
jakkamien Re: Forma fizyczna 31.12.11, 11:52 ja jeszcze przed - ale jak wiekszosc schudlam. To chyba jedyny plus bo z 7-8 kg mniej, ale za to nie ma sie w co ubrac Reszta - dno, migreny po kilkanascie dni, prawie 2 m-ce na tabletkach p-bolowych. Ale powoli chyba sie normuje, tylko boje sie ze kolo rozwodu znowu bedzie spadek formy. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Forma fizyczna 31.12.11, 12:58 ja wlasnie teraz wygladam lepiej,bo mysle wylacznie o sobie. zaczelam sie leczyc, bo nawet nie wiedzialam,ze jestem chora, wysypiam sie i zyje tylko praca. stres bardzo wyniszcza.mnie wynszczal od srodka,ale w pore nad tym zapanowalam i wszyscy,ktorzy mnie oceniaja twierdza, ze bardzo dobrze wygladam. aha, nie pale, od czasu do czasu czerwone wino. Odpowiedz Link
argentusa Re: Forma fizyczna 01.01.12, 09:18 Po rozwodzie, ludzie, kórzy mnie nie widzieli z rok, nie poznawali mnie. Zmiana zdecydowanie na plus. Bo ja zaczęłam dbać o właściwą osobę, o siebie. W życiu nie chciałabym powrotu do wyglądu z małżeństwa! Ar. Odpowiedz Link